Jimny 2005 palivová nádrž
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jimny 2005 palivová nádrž
Neviete niekto či na suzuki jimny r.v2005 je v karoserii zvrchu kontrolny otvor aby sa dostalo do palivovej nádrže majitel tady má vyrobenu akusi drevenu podlahu než to rozeberu tak zistím že zvrchu nič nieje a musí nádrž dole.
dík
dík
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Re: Jimny 2005 palivová nádrž
bohužel nemá kontrol dekl kardan dole a nádrž ven
Proc si ji vyndaval?
A jeje, 1.5DDiS
alias 1.5DCi, takže všechno vyměnit.... 

No pekny...
jsem myslel prvne, ze se jedna o benzinovou 1,3 a ty drzej. Ale ty 1,5 nafta od PSA, to je zlo
jsem myslel prvne, ze se jedna o benzinovou 1,3 a ty drzej. Ale ty 1,5 nafta od PSA, to je zlo
Japonec jedině v benzínu...
1.5dci je Renault a tam se to prostě sypalo, třeba 1.4Hdi od PSA jsou držáky, ale záleží na zacházení tzn. co tam kdo lije...
Teď tam máme zpátky Traffica 1.9dci kde se dělaly tři měsíce zpátky vstřiky i čerpadlo, znovu to přestalo startovat, lejou tam na stavbách naftu z kanystrů, je to marný,je to marný...
1.5dci je Renault a tam se to prostě sypalo, třeba 1.4Hdi od PSA jsou držáky, ale záleží na zacházení tzn. co tam kdo lije...
Teď tam máme zpátky Traffica 1.9dci kde se dělaly tři měsíce zpátky vstřiky i čerpadlo, znovu to přestalo startovat, lejou tam na stavbách naftu z kanystrů, je to marný,je to marný...
JJ 1,5ddis renault motor čerpadlo bylo KO tak že sa nedalo ani repasovat. Išli nove vstriky čerpadlo palivove hadice čistený vysokotlak atd.
Kolik to vyjde takováto oprava, já to tuhle nacenil jednomu dědulovi na staré Thalii a myslel jsem že ho tam budeme muset resuscitovat
, říkám že nechápu proč si na courání do obchodu koupil zrovna tohle....no,když ono to málo žere
, říkám mu fajn ale teď když máte vytáhnout 30tis aby to zase jelo, kde je ta úspora ? Kdybyste měl klasiku 1.4 benzín tak sice vezme 6-7l benzínu ale jenom to jezdí....,to je prostě pořád dokola....
nehleďe na to že aby to náhodou nevzalo o deci nafty víc se bojíte šlápnout na plyn takže se zánáší kat,egr a celkově je to auto lenošný jak Š105 ale hlavně že ušetříte....

Jj Romane. Stále dookola o tom rozprávam zákazníkom , ideálne turbodiesel do mesta s dpf 

Platil nieco okolo 1800eur vstreky a cerpadlo funglovky.
50 do auta v hodnotě já nevím 80, to se vyplatí a stejně to nevydrží...