Neposlouchají stěrače
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Neposlouchají stěrače
Ahoj, všude čtu o zarezlých stěračích. Mně ale fungují normálně, jenom přední se občas vypnou. Páčka může být v jakékoli poloze a nefungují. Ostřikovač jede, zadní stěrač taky. Jako na potvoru se mi to stane vždycky v noci za nejhustšího deště.
Nemáte tip, kde co zkontrolovat, vyčistit, vyměnit? Moc děkuju za rady a prosím o podrobnější návody!

Turbo driven!!!
Golf IV Variant 1,9TDi ALH 66kW
Golf IV Variant 1,9TDi ALH 66kW
Když už jsme u těch stěračů, včera se mi objevil problém týkající se ostřikovačů. Když zatáhnu za páčku ostřikovačů, začně stříkat ostřikovač zadní a v předu jsou normálně stěřače, ale nestříká to. Místo toho, aby to stříkalo v předu, stříká to vzadu. Nevím co s tím.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
asi ti odisiel prepinaci ventil na motorceku ostrekovaca. podla smeru otacania motorceka preusta raz vodu do predneho a raz do zadneho ostrekovaca.Luke píše:Když už jsme u těch stěračů, včera se mi objevil problém týkající se ostřikovačů. Když zatáhnu za páčku ostřikovačů, začně stříkat ostřikovač zadní a v předu jsou normálně stěřače, ale nestříká to. Místo toho, aby to stříkalo v předu, stříká to vzadu. Nevím co s tím.