Start 1.9tdi rotačka bez auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Start 1.9tdi rotačka bez auta
Dobrý den. Mám v garáži motor 1.9tdi 66kw s rotačním čerpadlem a chtěl bych ho nastartovat a chtěl bych se zeptat jestli na to aby nastartoval stačí když dám + z baterie na ventil na čerpadle nebo jestli na to aby alespoň naskočil potřebuji řj motoru i s kabeláží atd., to že to musím odvzdušnit atd. vím. Děkuji za odpovědi přeji hezký den
Audi A6 C5 2.5 TDI V6 132KW 

Re: Start 1.9tdi rotačka bez auta
S rotačním čerpdlem ale jakým - jak měl třeba Golf III nebo už s elektronikou jak má Octavia I ?
-
- Nováček
Má elektrické čerpadlo jako Octavia a myslel jsem že chytne na volnoběh když zapojím jenom ventil a elektronickou hlavu když nezapojím
Audi A6 C5 2.5 TDI V6 132KW 

Potrebuješ RJ, musí vidieť otáčky, alebo mať zapojený snímač zdvihu ihly na 3. válci a čerpadlo. Samozrejme zopnutý ventil
.

-
- Aktivista
misto mistr turbodiesel si tam napis uplny blbec promin, ze ten motor nechytne sis odpovedel, myslel jsem,
pokud ten motor chces nastartovat tak pokud mas chcipaci klapku zjisti zda je pruchozi, vem sprej cistic brzd zapni starter a pojede ti to na ten sprej
pokud ten motor chces nastartovat tak pokud mas chcipaci klapku zjisti zda je pruchozi, vem sprej cistic brzd zapni starter a pojede ti to na ten sprej