C3 1.4 HDI 8HX za jazdi vypne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
C3 1.4 HDI 8HX za jazdi vypne
Čaute mám problém citroenem C3 štartuje na brnk za tepla i za studena ale vypadáva motor za jazdi ak to urobí na chilku 1,2 sekundi zasvieti kontrolka elektroniki motora a zhasne a auto ide normalne dalej dakedi to urobí po kilometri , dakedi urobím aj 20 km bez problémov rj motora je bez chybovyh kodov vymenil som palivovy filter a v nadrži sitko som vyčistil a som prečistil kostry v motorovom priestore. Za všetky napadi dakujem
Re: C3 1.4 HDI 8HX za jazdi vypne
Diagnostika??? Chyby??
Osobně bych ….. Prověřit BSI
Osobně bych ….. Prověřit BSI
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ahoj motorovej jednotke není žiadný chyibovy kód kontrolka preblikne ale pamät je prázdna. V jednotke bsi sú 166 a 167 neznámi chybovy kód, komonikaca bsi na van, zmena od pŕijmu vysoké frekvencie na autoscanning , a toto sa nedá vymazať
Na zkoušku dát jiné BSM, celkem to měníme často..ale v závadách bývá uložen výpadek napájení řídící jednotky,taky záleží čím to čteš ?
Delfi 150 ale kamarat ma launch x431 a tiez bez chyb. vymena BSM nebude blokovaT imobilizer?
Nene nebude nic, plug & play a nejlíp z funkčního auta protože jsem se několikrát setkal s tím že starší byla vadná
Hlavně si odpoj bateku,do BSM vede silnej plusovej kabel a jak s ním škrtneš o počítač je konec
Hlavně si odpoj bateku,do BSM vede silnej plusovej kabel a jak s ním škrtneš o počítač je konec

alebo imo je v bsi v motorovom priestore
Neee, BSI je vevnitř v autě, v motorovém prostoru to je BSM, je to v podstatě jen pojistkovnice, nemusí se po výměně přehrávat,konfigurovat,nic
tak auto je r.v 2003 cislo BSM T118470003G ma dakto na skusku
v kosiciach alebo v okoli

aha dik si rychli
ta ze vlaste mam odskusat poiskovu skrinku pod volantem diki
prepac pod volantem je bsi v motore bsm ?
BSM ( pojistkovnici ) v motorovém prostoru zkusit vyměnit za jinou
Pokud to nepomůže, asi hledat v kabeláži
Pokud to nepomůže, asi hledat v kabeláži
ok dam vediet ako som dopadol zatial dik za pomoc
caute tak som vymenil snimac otacok a precistil som protikus co je na klukovke urobil som cca 70 km a zatial vsetko OK
uvidim o tyzden