Roomster svítí kontrolka airbagu - dvě chyby
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Roomster svítí kontrolka airbagu - dvě chyby
Roomster 2009 - jsou tam dvě chyby viz foto....
1. mají ty dvě chyby společného pachatele - ten zámek z boku palubky u spolujezdce?
2. dal by se zkušebně nějak proklemovat na štekru ten kontakt zámku (abych si byl 100% jistý, že to je tím)
Stojí 1500,- a nechci ho objednávat jen tak, chtěl bych si být jistý, že to je tím...dá se to nějak? Mate mě, že ty chyby jsou dvě....jinak po vymazání okamžitě naskočí zpátky a klíčem jsem dával on/off několikrát
1. mají ty dvě chyby společného pachatele - ten zámek z boku palubky u spolujezdce?
2. dal by se zkušebně nějak proklemovat na štekru ten kontakt zámku (abych si byl 100% jistý, že to je tím)
Stojí 1500,- a nechci ho objednávat jen tak, chtěl bych si být jistý, že to je tím...dá se to nějak? Mate mě, že ty chyby jsou dvě....jinak po vymazání okamžitě naskočí zpátky a klíčem jsem dával on/off několikrát
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Re: Roomster svítí kontrolka airbagu - dvě chyby
Ta prvni chyba to je myslim Bag v sedacce. Zkotroluj svorkovnici pod sedackou.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Kontroloval jsem....nic podezřelého na něm není
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Nemá někdo nějaký poznatek, co by se dalo vyzkoušet? Nebo mám rovnou objednat ten přepínač?
Nevím jak u roomstra ale na dvojkové fabii svitil airbag když byly polámaný dráty v průchodce do dveří, ale co to psalo za chybu si už nepamatuju tak bych se tam taky podíval
N200 ide cez vypínač, tak to môže mať súvis.
Si ten přepínač někde puč. Máj ho skoro všechny škodovky a je přidělanej na tom bočním vycvakávacím deklu palubky.
Oct asv 2000, DieselPower
Díky a hlavně passionovi za schéma...už objednávám nový