v pátek přijel známý že dostal 500 kč pokutu, za strážnicí ho nějaké paka s pražskou SPZ otravovali asi půl hodiny, zastavili na odpočivadle, fotili si vin, motor, každou kravinu, pneumatiky, furt mu běhali kolem auta, nakonec mu ukázali fotku výfuku pod spolujezdcem bylo tam černo a saze, výfuk netěsný, nastoupila policie a vyděsila ho 1500 kč ale když zaplatí 500 tak může jet dál, ti pražáci mu dali podepsat asi 4 papíry, co podepsal neví, že si má dát výfuk do pořádku do 30 ti dnů a možná zajet na stk to sám nevěděl, policii dal pětikilo a mohl pokračovat v práci,
okouřený výfuk je z února praskl a upadl, majitel stím měsíc jezdil, dal jsem výstužnou trubku a výfuk zavařil, nenapadlo mě to okouřené místo očistit, výfuk je těsný, nic mu nechybí
omrkl jsem jen tak auto a na sedačce je vidět trubka tuším závada že sedačka ohrožuje bezpečnost řidiče závada C a ohl jsem se pod práh řidiče tam je díra jak do prdele, to bych taky typl na C toho si taky nevšimli, práh mám doma půl roku čekám jen jak majitel bude mít čas, na sedačku mám potah
závěr otravovat řidiče skoro hodinu a vytlačit zněj aspon pětikilo, at je vidět činnost