transporter T4 1,9 TD státní pojízdná kontrola v součinosti s policií

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

transporter T4 1,9 TD státní pojízdná kontrola v součinosti s policií

Příspěvek od slovacek.milos »

v pátek přijel známý že dostal 500 kč pokutu, za strážnicí ho nějaké paka s pražskou SPZ otravovali asi půl hodiny, zastavili na odpočivadle, fotili si vin, motor, každou kravinu, pneumatiky, furt mu běhali kolem auta, nakonec mu ukázali fotku výfuku pod spolujezdcem bylo tam černo a saze, výfuk netěsný, nastoupila policie a vyděsila ho 1500 kč ale když zaplatí 500 tak může jet dál, ti pražáci mu dali podepsat asi 4 papíry, co podepsal neví, že si má dát výfuk do pořádku do 30 ti dnů a možná zajet na stk to sám nevěděl, policii dal pětikilo a mohl pokračovat v práci,

okouřený výfuk je z února praskl a upadl, majitel stím měsíc jezdil, dal jsem výstužnou trubku a výfuk zavařil, nenapadlo mě to okouřené místo očistit, výfuk je těsný, nic mu nechybí

omrkl jsem jen tak auto a na sedačce je vidět trubka tuším závada že sedačka ohrožuje bezpečnost řidiče závada C a ohl jsem se pod práh řidiče tam je díra jak do prdele, to bych taky typl na C toho si taky nevšimli, práh mám doma půl roku čekám jen jak majitel bude mít čas, na sedačku mám potah

závěr otravovat řidiče skoro hodinu a vytlačit zněj aspon pětikilo, at je vidět činnost (LOL)
haromax
Přispěvovatel

Re: transporter T4 1,9 TD státní pojízdná kontrola v součinosti s policií

Příspěvek od haromax »

No je tady prostě doba kdy chtějí odstřelit všechny starší auta hlavně diesly . Minuly´týden jsem byl na stk a pojizdnou kontrolní laboratoř měli postavenou vedle kdo vyjel z stk tak ještě jednou co kdyby emise byly podvodem... :D technici jsou pod velkým tlakem tak se bojí velkých pokut . Takže tak ... možná to časem vyšumí nebo taky ne .
Skoda Octavia 2 tdi 103kw Bkd r.v. 2010 L@K
------------------------------------------------------
minulost :Skoda Octavia Tdi 66kw r.v 2001 chip 84kw
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

To je nějaký podvod.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
slovacek.milos
Aktivista

podvod v čem?
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Celej postup je zpitomělej, nebo spíš popis chaotickej.
Člověk se pořád učí.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No, možná fakt nějací podvodníčci kteří takto vydělávají peníze, nevím (noteeth)
Každopádně jestli máš bločky nebo nějaké potvrzení o převzetí peněz ?

K tématu - v poslední době jak je to strašně zmedializované tak STK je problém, tam co jezdíme mi říkal že pokud něco náznakem kouří,nemám to tam ani vozit a nebo že to musí prostě vyhodit a musím to dát do pořádku, že se nenechá zavřít nebo platit nějakou tučnou pokutu, což chápu
Takže nějaké ty berle které se držely při životě silou vůle buď půjdou do šrotu nebo do toho lidi budou muset sypat strašné peníze :roll:
slovacek.milos
Aktivista

podvodníci o tom co píšu to nebyli, měli sebou na zastavování aut udělení pokuty policii, transporter měl dnes přijet, zatím není, přezkoumám těsnost výfuku, ale fakt pochybuju, výfuk se ulomil, zakouřil pod spolujezdcem větší prostor, podařila se mi celkem těsná trubka na vyztužení a obvařil jsem ceočkem tak pochybuju že by to prasklo zas jinde, jen sem to místo nečistil, ted ten výfuk možná vymění a to místo zastříkám šedým body 930 ;)

nějaká likvidace starých aut to bych taky moc neviděl, nevím kolik je evidivaných motorových vozidle ale ty auta kontrol nebudou sahat ani na promile, spíš taktika našich médií, děsit lidi s kovidem, pak s ukrajinou, s technickýma a zas něco vymyslí , třeba hada mambu ze sýrie najdou v lídlu :lol2:
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Prostě asi začne hon na "čarodejnice" v podobě toho že si vytipují auto které navenek nevypadá nic moc a tam vždycky něco najdou,co si budeme povídat,nahnilý prahy,zašlý světla,výfuk,narezlý kotouče,dají ti flastr,seberou ti techničák a musíš znovu na technickou takže nakrmíš stát,STK a tak pořád dokola :x , hlavně že na náboje do kanónů na ukrajinu který tam vystřílejí do lesa,na to peníze jsou :rant:
volvo pan
Přispěvovatel

Příspěvek od volvo pan »

něco najdou,no,i u novýho. Na blízký stk vyhodily za pomalu navíjecí pás,třeba. A v plzni,to je i v novinách.technik stk udělal kontrolu,po něm to převzal nějakej kontrolní idiot z ministeria a našel,že na tažným nejde brdový. Auto bylo bez vleku. Technik 10k pokuta a stanice 100k. Přijde tohle někomu ok? Pak se každej technik bude bát a budou vyhazovat za blbej pohled nebo škrábanec na dveřích. Tohle už začíná bejt ale vážně dost přes čáru...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tak s tím něco udělejme ???
Ale my češi budeme akorát tak pičovat někde za rohem,nadávat u piva jak všechno stojí za hovno a pak to stejně potichu přijmeme a akceptujeme :roll:
Ve Francii by na týden zablokovali silnice a hned by se něco začalo dít ;)
volvo pan
Přispěvovatel

Příspěvek od volvo pan »

něco by třeba udělat bylo,ale ten správnej směr se nějak nemůže najít. Nějakýho vůdce např :) Když byl nepřítel jen komár,to se lidi domluvili,ale teď se hádaj i v rodinách mezi sebou,kdo byl víc komuš,kdo je rus nebo byl a podobný hovadiny,a na nějakej smysluplnej plán se nedostanou. Teď je jenom otázka,jestli to byl až takovej nepřítel...
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

"Nějakýho vůdce např" ...
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
slovacek.milos
Aktivista

stalina a souostroví gulag
roman1648 píše: 08 říj 2024, 06:17
Ve Francii by na týden zablokovali silnice a hned by se něco začalo dít ;)
bereš mně myšlenky, tam aspon nepičujou a hnet rozmlátí výlohy a podpálí co se dá,

já si řeknu co si myslím, je mi to jedno, jsem dezimformátol, dezolátor, rusofil, fašista, na škoda panda mám doživotní zákaz a desetileté bany na opel klubu, pežot, klubu, chrasler klubu, BMW, myslím že mimo dieselpower se už nepřihlásím nikam, je potřeba takové lidi jak jsem já izolovat a kopat hráze (LOL)
mi to nevadí mám svoji minulost i budoucnoust a když někdo přijde dám mu pětku z dějepisu a ukážu jim ten otoman (LOL)

stka je na piču, v důsledku technického není zaviněná ani jedna nehoda ale že lidi jezdí jak paka a pletou si silnici se závodní dráhou nikoho nesere :lol2:
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Sere je jenom to z čeho se dají vytřískat prachy, vědí že lidi jezdit potřebují tak je k tomu prostě donutí legislativně,nakupovat nový auta, kdyby vláda vydala zákon že auto starší než r.v. 2000 nesmí na silnici tak co ? Co bysme udělali? Opět leda tak hovno, pár nadávek u zpráv a u piva a tím by to zhaslo :x
U nás jezdí dodneška vlaky odhadem starý tak 50 let ( trasa Brno-Třebíč-Okříšky),když vidíš jak se ten vlak rozjíždí jak to hulí jak koksovna,vzpomenu si na tohle, další věc je že poslední vlak jede nějak kolem půlnoci a další pak asi v 5 ráno, ten vlak stojí kousek od nádraží a celou noc je nastartovanej, když si na to lidi stěžovali že je to ruší ( slyším to taky a to jsem od nádraží dobře 300m ) tak jim mašinfíra řekl že kdyby to zhasl že už to nenastartuje, tak když vidím tu reklamu s Trojanem na české dráhy, musím se fakt smát...
dracekvo
Přispěvovatel

Příspěvek od dracekvo »

Policie s váma hraje hru na kterou jí přistoupíte.
A hra na strašení, že hodně potom a teď se slevou je jejich oblíbená.
Protože pokud s pokutou souhlasíte na místě, tak už není cesty zpět i kdyby udělená pokuta byla udělena v rozporu se zákonem.

A jestli podepsal něco a neví co podepsal, tak si těch 500,- možná i zaslouží.

A závada na autě? Před jízdou to bylo OK a dokažte, že ne. Take děkuji za upozornění a přeji hezký den.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“