Škoda Yeti propadající se spojkový pedál
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Škoda Yeti propadající se spojkový pedál
Čaute na Yeti 2.0tdi 81kw dvoukolka s pětikvaltem se při svižnější jízdě začne propadat spojkový pedál,když člověk krouží po městě tak dobrý ale jak najede třeba na dálnicí a auto se více prožene tak začne pedál klesat až se někdy propadne na podlahu,vyměnila se kapalina ta už byla hnus ale nepomohlo,mohl by to dělat hlavní spojkový válec,nesetkal se s tím někdo? ještě poznatek že už při rozjíždění začíná vybrovat dvouhmota ale to s tím určitě nesouvisí...
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
-
- Sběrač informací
Re: Škoda Yeti propadající se spojkový pedál
Ahoj, mám úplně to samé, vyřešil jsi to?? Dal jsem valec na pedálu, a teď už jen zbývá lozisko, ale je to suchý všude, nechci to dělat zbytečně .
Nonstop odtah vozidel ( Pardubický kraj,okr.Svitavy)
Autoservis, pneuservis.
Kompletní servis klimatizace
Diagnostika úprava všech značek vozů (Bosch KTS 570 , Atal, Autocom , SuperVag,Orginal Galleto ....)
Autoservis, pneuservis.
Diagnostika úprava všech značek vozů (Bosch KTS 570 , Atal, Autocom , SuperVag,Orginal Galleto ....)
Ono tam toho zase tolik není co by to mohlo dělat, pokud jsi vyměnil válec u pedálu ( postupoval bych stejně ) , tak kontrola vedení, to píšeš že je cajk, tak už jen tasit převodovku ven a vyměnit zbytek...
Několikrát jsem se setkal s tím že ložisko v převodovce i když bylo suché a neteklo tak nefungovalo, to samo přítlačák/setrvák, může na oko vypadat dobře ale nemusí to tak být
Několikrát jsem se setkal s tím že ložisko v převodovce i když bylo suché a neteklo tak nefungovalo, to samo přítlačák/setrvák, může na oko vypadat dobře ale nemusí to tak být
-
- Sběrač informací
Uz to mám venku, lozisko je zda se být suche. No uvidime dal jsem to komplet, dam vědět
Diky
Diky
Nonstop odtah vozidel ( Pardubický kraj,okr.Svitavy)
Autoservis, pneuservis.
Autoservis, pneuservis.