Bílý dým při regeneraci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bílý dým při regeneraci
Je normální, že při regeneraci při přidání plynu to bíle zakouří?Jako celkem dost zakouří....Když držím konstantní otáčky tak ne, pouze když tomu šlápnu za krk. Taky jsem teda vypozoroval, že to regeneruje tak cca po 200km...Tourneo custom 2,2Tdci...Motor po repasu+nové vstřiky,čerpadlo, turbo atd atd. Dpf jsem nechal čistit....
Re: Bílý dým při regeneraci
Má někdo zkušenost s dpf filtrem od Veneporte? Prodejce slibuje OEM kvalitu. A prý to Veneporte dodává přímo do Fordu...
Vstřik ve výfuku je ok?
Jo,je OK-průchozí a žhavka taky funguje...
Z mojí zkušenosti v druhošce nefunguje nic, Bosal,Walker,Ernst, BM Catalyst a JMJ ten už vůbec ne, vyhozené peníze, handrkování se s reklamací...
Taky jsem slyšel, že jiný než originál nefungují. Ale bohužel dealeři Fordu říkali,že tovární repas(cca za 19tis) prý už není a ani už nebude dostupný. Takže pouze nový za cca 48tis
Na ten Veneporte se ptám protože slibují OEM kvalitu...
Hele klidně to tam dej a uvidíš, co zrepasovat ten tvůj origo ?
Nám to kluci v dpfko.cz několikrát dělali, hlavně dodávky a funguje to
Nám to kluci v dpfko.cz několikrát dělali, hlavně dodávky a funguje to
Pokud myslíš dpfko.cz na Vídeňské vedle Toyoty tak ti mi řekli za repas 26tis bez DPH. Ten Veneporte je za 27tis bez dph a nemusím vracet starej. Ale mám z toho strach...
Jo, to myslím, no, jako raketa to je ale i v případě nějakých problémů jsou ochotni to s tebou řešit, nějakej eshop kde si objednáš tu druhošku tě pošle víš kam, ale jak chceš ty samozřejmě
Moc dobře si pamatuju jak vyběhly katy a pak DPFka od firmy JMJ, lidi to kupovali jak divý protože to stálo 5tis,to jo, ale za měsíc byli zpátky se svítící kontrolkou motoru že to nefunguje
Moc dobře si pamatuju jak vyběhly katy a pak DPFka od firmy JMJ, lidi to kupovali jak divý protože to stálo 5tis,to jo, ale za měsíc byli zpátky se svítící kontrolkou motoru že to nefunguje