Dodavatel - zkušenosti

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Garážník
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Dodavatel - zkušenosti

Příspěvek od Garážník »

Zdravím,

Rád bych se do vás dozvěděl osobní zkušenosti ať už pozitivní nebo negativní, ohledně dodavatelů dílů. Zda jdete po ceně, rychlosti něbo třeba služby navíc ?

Za sebe mohu říct a doporučit tím , že odebírám relativně od dvou stálých dodavatelů:

Intercars - pokud je zboží skladem tak dostupnost v sobotu + mají v rámci základní registrace aplikaci s funkcí tvorby nabídek které vypadají pro lidi celkem slušně. Cenově už to neni úplně hitparáda ale doprava 12 kč (LOL)

Granex - eshop s výdejním místem pokud jdu po ceně. bohužel ohledně dodání někdy přijde sms o připravení zboží v 16:50 no není šance ten den... škoda.

Jaké jsou vaše zkušenosti, koho stojí za to vyzkoušet ?

Díky
Naposledy upravil(a) šulda dne 22 říj 2024, 20:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu.
Jirka.
Aktivista

Re: Dodavatel - zušenosti

Příspěvek od Jirka. »

Autodílos-objednávám spíš díly na sklad, mají fajn ceny, dodání 3 dny, doprava(nad 5000)zdarma
Granex- mají taky fajn ceny zase na jiný díly než autodilos
Autoparts- mají origo díly za super ceny, bohužel jen na škodovky ale v podstatě skoro všechno skladem a výdejní místo mám asi 1km
Super-parts tady místní uživatel Jenda T4 mají díly na koncern, super ceny, pro mě i kamarádský ceny, jediná nevýhoda že mají jen to co mají skladem a co nemají musím sehnat jinde.
Autokelly-i přes maximální slevy ceny na hovno, ale obrovský sortiment a když něco potřebuje v sobotu nebo neděli nebo okamžitě tak je to nejednodušší řešení
Intercars-ted tam začal kámoš dělat obchodáka, tak uvidím co z toho bude...
Tomas6
Aktivista

Re: Dodavatel - zušenosti

Příspěvek od Tomas6 »

Granex když nepotřebuju hned a beru víc věcí nebo třeba spojku atd, něco szakal metal, hlavně třeba vačky nebo věcí na motory kde jinde nemaji, jinak j+m autodíly. Ceny vyšší než eshopy, ale zas hromadu věcí skladem, dovezou mi to 3x denně pod nos, mám je za rohem tak když něco nutně potřebuju sednu do auta a za 10 minut jsem zpátky a můžu makat dál...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Wasda
Nováček

Re: Dodavatel - zkušenosti

Příspěvek od Wasda »

Garážník píše: 22 říj 2024, 16:42 Sprunki,

Rád bych se do vás dozvěděl osobní zkušenosti ať už pozitivní nebo negativní, ohledně dodavatelů dílů. Zda jdete po ceně, rychlosti něbo třeba služby navíc ?

Za sebe mohu říct a doporučit tím , že odebírám relativně od dvou stálých dodavatelů:

Intercars - pokud je zboží skladem tak dostupnost v sobotu + mají v rámci základní registrace aplikaci s funkcí tvorby nabídek které vypadají pro lidi celkem slušně. Cenově už to neni úplně hitparáda ale doprava 12 kč (LOL)

Granex - eshop s výdejním místem pokud jdu po ceně. bohužel ohledně dodání někdy přijde sms o připravení zboží v 16:50 no není šance ten den... škoda.

Jaké jsou vaše zkušenosti, koho stojí za to vyzkoušet ?

Díky
Rád bych ale připojil, že pokud jde o objednávání dílů, vždy je dobré si zjistit, jaké konkrétní podmínky má dodavatel ohledně vrácení zboží, reklamací a záruk.
Představím také doporučení na možné alternativy, například:
Srovnávače cen jako Heureka nebo Zboží.cz mohou být užitečné pro srovnání cen a podmínek různých dodavatelů.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“