Ahoj všem. Po zkušenostech z passata B5,5 a A6 bych čekal že už se na to zaměří ……..
No dnes jsem si rozhodil podběh u sveho superba 3 a pěna plná vody kolem celeho A sloupku až dolu a klasika nahoře nad podběhem taky. Co kluci na vlastních vyhazujete to nebo si rikate tak dlouho uz ty auta nemívám? Nebo nahrazujete???
Pěnový výplně …….
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pěnový výplně …….
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Re: Pěnový výplně …….
Po koupi Fabie 3 jsem čistil všechny odtoky a podběhy a následně stříkal dutiny voskem.
To co byl molitan zabalený v igelitu v nosníku, tak jsem vyhodil. Před lety jsem to vyhodil i na O2 a žádný problém. Tak tady to letělo taky. Samozřejmě nacucané vodou.
Ten molitan, co dělí přední blatnik a přední dveře jsem vysušil a naimpregnoval (řádně nacucal) konkorem. Aby to aspoň trochu odpuzovalo vodu.
Víc s tím člověk asi neudělá, protože tenhle molitan tam je potřeba, aby neletal bordel k pantum dveří.
To co byl molitan zabalený v igelitu v nosníku, tak jsem vyhodil. Před lety jsem to vyhodil i na O2 a žádný problém. Tak tady to letělo taky. Samozřejmě nacucané vodou.
Ten molitan, co dělí přední blatnik a přední dveře jsem vysušil a naimpregnoval (řádně nacucal) konkorem. Aby to aspoň trochu odpuzovalo vodu.
Víc s tím člověk asi neudělá, protože tenhle molitan tam je potřeba, aby neletal bordel k pantum dveří.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Re: Pěnový výplně …….
Na O3 se dá vyměnit za plastový tuším z faceliftu. Tak třeba jeni na fabie či Superba.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km