Že nejde moc nafty do přepadů, neřekne u stavu vstřiku skoro nic. Hlavně to, že špatně práší a místo toho ukapává - což je většinou ten problém klepání a nerovnoměrného chodu.
Octavia 1,6TDI 85kW - motor sklbe za studena
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Octavia 1,6TDI 85kW - motor sklbe za studena
Predpokladám že pokial ukapáva vstrek tak často vypaluje dpf. V ktorých hodnotách prosím nájdem četnost vypalování?
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018
-
- Aktivista
vyhat vstřiky ven, nožíčkem oškrabat zakaronované špičky, vstřiky zpět a jedem
"nožíčkem oškrabat zakaronované špičky" a hlasitě bouchnout deklem kontejneru, kam je zahodí 

1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
dva kusy špatne, dva na limitnich hodnotach. Repas vsetkych a motor si zase spokojne vrní 

G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018
Výborne - do budúcna problémom predchádzať - kvalitné palivo, VIF - alebo...
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
V CZ tankujem výhradne euroil naftu, mala by byt bez bioslozky + vif, a stejně to vstrekovače nedali(214000kkm - starty a volnobeh za studena zacali byt spatne cca v 205000km)
Mám ešte dotaz, urobil som zakladne nastavenie minimalneho vstrekovaneho mnozstva paliva, to prebehlo OK. V meranych hodnotach ale nenajdem hodnotu - odchylka vstrekovaneho mnozstva ani pre jeden válec. Je to normálne pre motor DDYA?
Mám ešte dotaz, urobil som zakladne nastavenie minimalneho vstrekovaneho mnozstva paliva, to prebehlo OK. V meranych hodnotach ale nenajdem hodnotu - odchylka vstrekovaneho mnozstva ani pre jeden válec. Je to normálne pre motor DDYA?
G4/99,ALH,trysky ASV
O3/2018
O3/2018