straci se olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
straci se olej
Mam problem,straci se mi olej s auta,motor je cisty,turbo mam nove,auto nekouri,auto ma naj. tachometrove 140tis,motor 81Kw ASV.najel jsem 10tis a vzalo mi to tak 2-2.5l olej.
- warhead_cz
- Přispěvovatel
Re: straci se olej
asi by bylo dobry juknout jestli to odnekad tece nebo ho "zere" 
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI 
Re: straci se olej
netece nikde,u turba byla jen kapicka od oleje
- MvD
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl že 2 litry za výměnu se dají snést... ale ty kilometry asi fakt nebudou origo.. pokud jsi musel aj měnit turbo... mám v práci oktávku s kterou se nikdo nemazlí, dostává naprdel, plné otáčky, nechladí se po dojetí turbo a má nalítané 200tisíc a olej není potřeba do výměny dolívat a na motoru se ještě nic nedělalo.
- patrik.kloucek
- Aktivista
no mam pocit ze nenajde nic....teda nevim co to je za auto a jeho rok ale do roku 2000 bude asi hledat marne.jaryfuk píše:Zkus to napíchnout a podívat se do paměti řídící jednotky, není to úplně přesné +- 10 000 a jestli se do toho někdo hrabal tak ani 100% ,ale uvidíš co ti ukáže.
Taky mi to zere v alhamrbe olej mozna i trochu vic na tacho 210000km ale nedelam si iluze......myslim ze ma tak o 200000 vic
a tak to neresim....startuje to OK a tak to proste doleju a je to - patrik.kloucek
- Aktivista
pajda píše:Ale notak pánové,u nás se prodávají pouze kvalitní nebourané a nefalšované vozy.
Ja osobne radeji vemu passata z 250 000km rok 2000 s poctive vedenou serviskou a jasnou servisni historii vozu nez to samí ale se 140000 bez servisky.
Tuhle jsem shanel pro sebe syncro a tak jsem zkusil annonci.Nasel jsem si tam jednoho zelenýho od Jicina a koren mi do telefonu tvrdil super stav nebouranej zarucený kilometry178000 nebouranej atp.Nedalo mi to a podle vinu jsem si to vylustroval ve Vw a co jsem nezjistil....v roce 2005 to melo posledni servis pri 350000km.Takze dal uz jsem to neresil....a sehnal si ho v nemecku
To jsem myslel ironicky.pajda píše:Ale notak pánové,u nás se prodávají pouze kvalitní nebourané a nefalšované vozy.
Pracuju s Fiatama a vším okolo.Tam se kilomerty celkem jednoduše zjistí.A jsou to fakt brutály.Ale jak píšeš.Jezdil k nám chlapík se 166,byla asi 5 let stará a měla v hrbu 300tis.Ale jezdil pravidelně na servis a kdybych o takovým autě přemejšlel ,tak bych neváhal.Projdeš se po bazarech,a 99,5% je těžkej podvod.Kolikrát jen na pohled a někdy už i na fotce.Ale lidi jsou nepoučitelný a poradit si nenechaj.
Hold kdo chce kam,pomůže si tam

vsetko je to pravda,km sa tu stacaju,ale ja mam napr.najazdene na aute 280.000km,ale vymeneny motor ktory mal 200.000km,ale keby ste ho videli,tak odpadavate,v akej super kondícii je.Teraz som menil olej a nedolial som ani kvapku,nikde netecie,na 2,5TDI je to rarita.Akurat po vymene mi roztrhlo rozvodak,takze vsetky ventily,semeringy atd boli menene,takze zvuk ma skoro ako novy.naschval som dal budiky na 0km a teraz je tam nejakych 20.000km a kamarat mi ho stale vypytuje aj ked vie kolko ma km. Novo nastriekane,nove vyskovo nastav.tlmice /nastav.na normal/,sportove brzdy Zimmerman,origo 17" kolesa,nova elektrika z B5plus,nove xenon.svetla,sedadla Alcantara z B5plus atd,proste nikto by nepovedal ze ma tolko najazdene.
Ale idem ho predat,lebo predsa len roky neoklames,ale je mi ho luto. Ale zase ja si na rozdiel od inych mozem povedat,ze je v super stave a nie je do coho pichnut.
Keby som tam dal ze ma 100.000km,tak by nikto nemohol povedat ani pol slova,ze ma viac.
Ale bohuzial ludia na SK a CZ stale nechapu ze auto ktore ma 350.000 km moze byt velakrat lepsie ako auto so 150.000km.
_
Ale idem ho predat,lebo predsa len roky neoklames,ale je mi ho luto. Ale zase ja si na rozdiel od inych mozem povedat,ze je v super stave a nie je do coho pichnut.
Keby som tam dal ze ma 100.000km,tak by nikto nemohol povedat ani pol slova,ze ma viac.
Ale bohuzial ludia na SK a CZ stale nechapu ze auto ktore ma 350.000 km moze byt velakrat lepsie ako auto so 150.000km.
_
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR