Octavia 3 nejde teplý vzduch vlevo vpředu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Octavia 3 nejde teplý vzduch vlevo vpředu
Kluci co Touran 2015? Tsi, netopí spolujezdec. Zatím to je někde v Praze, sem se to dostane bůhví kdy. Předpokládám že to bude všechno stejné. Tak ať su nachystaný. Nebo nechce to někdo pořešit v Praze ať s tím nemusí jezdit takovou štreku kvůli prkotině? Borec je celkem vyškolený z nějakých garážníků a jezdí jen za mnou. Ale 300km no.
Jinak dělal jsem před vánocema motorek co přepíná klapku mezi okno, střed, nohy, na OIII s manuální klimou, taky celkem mňamka.
Jinak dělal jsem před vánocema motorek co přepíná klapku mezi okno, střed, nohy, na OIII s manuální klimou, taky celkem mňamka.
S2 3.6fsi L&K 512 000km
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
Klidně mu dej moje číslo udělám mu to na počkání 774988595.
jinak zrovna 2015 může být starý i nový touran.
jinak zrovna 2015 může být starý i nový touran.
Naposledy upravil(a) šulda dne 02 led 2026, 21:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
Ok. Předám číslo ať ti zavolá.
Je to ten nový touran.
Je to ten nový touran.
S2 3.6fsi L&K 512 000km
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
Jirko a co sup2? Ta moje mrdka topî taky jen nalevo. Pravá je jen vlažná
S2 3.6fsi L&K 512 000km
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
jo tam taky radiátor nebo klapka. Koukni nejdřív na klapku jestli se hýbe, u nohy spolujezdce. Pokud ne tak ji vyměn, pokud ano vyměn radiátor.
Jak jsem to nikdy nevnímal tak mi připadá, že s těmi radiátory se roztrhnul pytel,každej druhej co přijede si teď stěžuje že mu to málo topí,holt dlouho nemrzlo
, jako ty koncerny to vesměs mají inteligentně ale plno aut to je na sundání palubky 
Jirko tam klapka chodí. Buď jde vlažný když dám na max, nebo pak přepne na úplně studený. Rovnou objednám radiátor, spíš mne zajímá jestli jde vyměnit v pohodě jak u té O3. Nabeton bude ucpaný, po půl míči km a chl. kap tam nikdo nikdy neměnil než jsem to koupil. Vlastně jo. Jednou ve zhruba 400tis když pustila v. pumpa. Jinak nic.
No já jich moc nedělám, až letos to nějak začalo. Asi nebyla zima. Loni v lednu jsem dělal na starém berlingu, tam to byl zážitek, palubka dolů, zítra mám měnit na starém vivaru, vůbec netuším co mne čeká, minulý měsíc dělal kolega na jumpy, tam to šlo v pohodě a v úterý mne čeká O3. A ten můj sup. Pokud to u toho supa bude oprc, budu do jara jezdit oktávkou.
Jo Jirko a děkuju za toho švagra. Pochvaloval si přístup k zákazníkovi
No já jich moc nedělám, až letos to nějak začalo. Asi nebyla zima. Loni v lednu jsem dělal na starém berlingu, tam to byl zážitek, palubka dolů, zítra mám měnit na starém vivaru, vůbec netuším co mne čeká, minulý měsíc dělal kolega na jumpy, tam to šlo v pohodě a v úterý mne čeká O3. A ten můj sup. Pokud to u toho supa bude oprc, budu do jara jezdit oktávkou.
S2 3.6fsi L&K 512 000km
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
Chlapci, tak u toho scouta to byl opravdu ten ucpaný radiátor. Už to topí. Proč se to chovalo, tak jak se to chovalo netuším
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Jde to o poznání hůř. Kup nějakou rozumnou značku, tj bud origo jestli neřešíš peníze, nebo denso. Pokud koupíš čínu bude mít větší trubky budeš se s tím trápit. Počítej že ty kurvy k tomu nedávají těsnění, ani na trubky ani ten molitan okolo. Tak na trubky dej bud původní okroužky, nebo zase koupit origo, ale stojí asi 700 ta sada, okolo kupit taky těsnění, nebo dát molitanový na okna např z hornbachu. Paradoxně k těm čínským radiátorům je i těsnění, ale soudruzi někde udělali chybu a je větší a nepoužitelný. Hlavně tam přehod ty plasty z původního radiátoru, ne jako pitomci co to složej bez plastů a vzduch jim potom fičí všude kolem. Nejde to odpojit jako u O3, takže než pojebat trubky v autě, je lepší ten starej radiátor zničit, tj bud ty trubky sikama zkroutit a vytáhnout z těch co zůstávají v autě, nebo je něčím řízni. Povol ten m6 šroub co drží vzpěru a tu vzpěru trochu násilím odehni. Pak nový radiátor jakoby odehneš od trubek a trubky od radiátoru a od topení směrem ven vložíš trubky do sebe. Ty okroužky dostatečně napatlej nějakým tekutým mejdlem půjde to o dost líp složit do sebe. Nic na tom není, je to za půl hodinky hotový. U toho SII musí teda ven i kolenní airbag a ofuk na nohy to tam vadí.Tomas6 píše: ↑08 led 2026, 17:01 Jirko tam klapka chodí. Buď jde vlažný když dám na max, nebo pak přepne na úplně studený. Rovnou objednám radiátor, spíš mne zajímá jestli jde vyměnit v pohodě jak u té O3. Nabeton bude ucpaný, po půl míči km a chl. kap tam nikdo nikdy neměnil než jsem to koupil. Vlastně jo. Jednou ve zhruba 400tis když pustila v. pumpa. Jinak nic.
No tak to teda mám radost. No nějak se s tím budu muset poprat. Mi to jako úplně nevadí, u mne topí, ale manželka kafrá že ji táhne studené na nohy a výš. A to nechceš aby to tam kašlalo.
Ještě prosím tě, přepínání okno, nohy atd řeší jen jedna klapka nebo jsou tam dvě? Nějak se mi zdá že to málo fouká na nohy. Když nechám klimatronik na auto, tak mi nohy mrznou a když zapnu tlačítko na nohy tak se mi zdá že to taky není žádná sláva. Když to srovnám s OIII tak je to jako bída to topení. Ono sice ten motor jede defakto celou cestu na volnoběh, ale i tak no. Čekal jsem že ten benzín bude topit líp, se to trochu ohřeje tak po 15km. Je to 3.6. Řeším to tím že zařadím S, to trochu pomáhá. Hlavně v nádrži.
P.s. ta cena origo radiátoru je sytá.... 5600 peněz je aj na mne dost. Asi objednám to Denso.
Ještě prosím tě, přepínání okno, nohy atd řeší jen jedna klapka nebo jsou tam dvě? Nějak se mi zdá že to málo fouká na nohy. Když nechám klimatronik na auto, tak mi nohy mrznou a když zapnu tlačítko na nohy tak se mi zdá že to taky není žádná sláva. Když to srovnám s OIII tak je to jako bída to topení. Ono sice ten motor jede defakto celou cestu na volnoběh, ale i tak no. Čekal jsem že ten benzín bude topit líp, se to trochu ohřeje tak po 15km. Je to 3.6. Řeším to tím že zařadím S, to trochu pomáhá. Hlavně v nádrži.

P.s. ta cena origo radiátoru je sytá.... 5600 peněz je aj na mne dost. Asi objednám to Denso.
S2 3.6fsi L&K 512 000km
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
Je tam jedna rozmrazovací na okno a jedna centrální co přepíná okno, ofuky, nohy, tu budeš mít ko. Diagnostika napoví bude tam chyba. Jinak pokud je přicpaný radiátor tak netopí spolujezdec, ale i ten řidič není sláva, když je to hodně ucpaný tak někdy už netopí ani ten řidič. Když vyměníš radiátor celkově se to o dost zlepší.
Oct3. Připadá mi to jako silikát z nádobky. Nebo nějaké krystalky něčeho. Majitele jsem přemlouval na výměnu kapaliny a nádobky, nechtěl ani slyšet. Ve faktuře má napsané, že nesouhlasil s výměnou. Co s ním jiného.
- Přílohy
-
- IMG_20260114_145720.jpg (2.61 MiB) Zobrazeno 106 x
S2 3.6fsi L&K 512 000km
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
OIII 1.4 TSI 310 000km
O1 4x4 240 000kn
ten silikát je bílej/průhlednej, tohle vypadá spíš jak utěsnovač chladiče.
To bláto je určitě utěsňovač
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
slovacek.milos
- Aktivista
Ve faktuře má napsané, že nesouhlasil s výměnou. Co s ním jiného
...................................................................................................................................................
všeobecně se nedělají dvě věci,
nemění se kapalina ve spojce každé dva roky, časem se může sekat pedál na podlaze protože je válec na spojce plný černého bordelu,
chladící kapalina výměna aspoň po pěti letech pokud má chladič spalin /výfuk.plynů/ tak po třech a EVO
za deset patnáct let oko vidí, banda zadrbaná obsah majda
...................................................................................................................................................
všeobecně se nedělají dvě věci,
nemění se kapalina ve spojce každé dva roky, časem se může sekat pedál na podlaze protože je válec na spojce plný černého bordelu,
chladící kapalina výměna aspoň po pěti letech pokud má chladič spalin /výfuk.plynů/ tak po třech a EVO
za deset patnáct let oko vidí, banda zadrbaná obsah majda