Motor sharan vs.golf IV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor sharan vs.golf IV
Ahoj,chtěl jsem se zeptat,jestli to jde bez problému přehodit,jestli je stejná spojka atd........Díky
SHARAN AUY 2002
lehce vybrousit,zalezi na tom jestli tam budes nechavat origo turbo-ja jsem nechaval origo ahf,kdyz das z podelneho,nebo ze sveho stareho motoru tak je to bez uprav,ale pokud budes mit motor komplet s turbem tak ta uprava je fakt na chvili,a maka to v poho,az to budes delat tak poslu foto,nekde ho snad jeste mam,nebo vyfotim na aute
Naposledy upravil(a) leoncupra dne 25 pro 2007, 00:04, celkem upraveno 1 x.
to s tou vanou je nějaký divný, z AHF v žádným případě nepasuje vana na AFN, AHF má olejový čerpadlo pod prsama hnaný řetězem, kdežto AFN ho má uprostřed motoru poháněný pomocnou hřídelí společně s vývěvou, je na to v bloku takový vybrání, který je i na vaně, takže vany dle mě přehodit nepujdouleoncupra píše:jo a jeste jsem musel menit vanu-ze staryho motoru tam pasuje,takze banalita,hlinikova co je na ahf vadi napravnici,ale jinak v poho,nechaval jsem i ahf cerpadlo,dokonce mi i vyrazne klesla spotreba,puvodni 7-8l,ted v poho za 6
No potřeboval bych to vědět tutově,jestli tam ta hliníková vana jde,abych pak na tom nějak nezůstal stát.Myslíš,že bys mi mohl poslat tu fotku tý vany na autě?Už to totiž začíná být akutní,tak abych měl jistotu,aby ta vana třeba nevadila někde u rychlostky,nebo u tý nápravnice
Díky moc

SHARAN AUY 2002
ja uz si to moc nepamatuju ale vim ze s tim držákem to zase takova sranda neni...........vzdyt v nem vede poloosaleoncupra píše:lehce vybrousit,zalezi na tom jestli tam budes nechavat origo turbo-ja jsem nechaval origo ahf,kdyz das z podelneho,nebo ze sveho stareho motoru tak je to bez uprav,ale pokud budes mit motor komplet s turbem tak ta uprava je fakt na chvili,a maka to v poho,az to budes delat tak poslu foto,nekde ho snad jeste mam,nebo vyfotim na aute