Autodiagnostika Renault
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nesolidní prodejce
Odpovědi: 0
No možná bych se na tvém místě ,zde na foru ještě poptal jak to komu funguje a kdo s tím co a v jakém rozsahu udělal,to jen aby po případné koupi kabelu nepřišlo zklamání .( protože tohle rozhodně jako VAG nenídodi911 píše:Ddt2000 mam, ale nechce mi niejako fungovat. Cital som, ze funguje s kkl a ja mam len kl. Je v tom chyba, alebo nie, ak ano tak aky by som mal kupit usb, alebo com.
Dik.

Nevím jak daleko se dostali ostatní ,ale já skončil u načtené paměti ,pouze kody bez popisu které navíc z větší části ani nedokážu přeložit . Možná jen dělám něco špatně???

Pak se samozřejmě dostaneš pouze do jednoteka aut, které jsou softwarem podporovány a komunikují v protokolu KWP2000.(pokud bys tedy nechtěl koupit jejich kabel na CAN)
Jinak stačí i obyč KL třeba s SI9243 (com port) ,komunikace jde stejně pouze po K lince.
renault
Ahojky tak jsem si stahl ten vyse uvedeny soft z rapidu a ted otazka jaky kabel potrebuji? mate nejaky odkaz? jinak bych to chtel na Otcovo megane 1.9Dci r.v. 2001. Mam sice pro svoje VW HEX-CAN-USB a VAG 704, ale bohuzel se u otcovo Megana necapnu. potrebuji jen nejak precist log zavad. rozsvitilo se mu ABS a chtel bych se na to mrknout.. Diky moc
- RobON
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
souhlasim s Bradem, pokud se chcete nekdo dostat do vsech systemu tak jedine clip.vyzkousel jsem bosch KTS520, TS Pro od Devcomu,Texu a o takovych diag jako je uniscan nebo DDT nebudu radeji ani psat
na abs,motor a airbag chodi velmi pekne TsPro i KTS ale Clip je proste Clip, daji se s nim delat konfigurace , kalibrace testy akcnich clenu atd.
to Ferkov- kvuli jednomu autu se ti asi nevyplati uniscan ani ddt stavet, kdyz zapoctes material + straveny cas tak diagnostika v autorizovanem servisu vyjde urcite levneji
nerad bych te odrazoval ale Clipa mam a po tech letech co se renaultum venuji si myslim ze vim o cem mluvim, no kazdopadne hodne stesti
na abs,motor a airbag chodi velmi pekne TsPro i KTS ale Clip je proste Clip, daji se s nim delat konfigurace , kalibrace testy akcnich clenu atd.
to Ferkov- kvuli jednomu autu se ti asi nevyplati uniscan ani ddt stavet, kdyz zapoctes material + straveny cas tak diagnostika v autorizovanem servisu vyjde urcite levneji
nerad bych te odrazoval ale Clipa mam a po tech letech co se renaultum venuji si myslim ze vim o cem mluvim, no kazdopadne hodne stesti
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
hračkami se už dlouho nabavim originalni diagnostika can clip mužeš koupit za 35000kč s programem can clip Reno sonda can clip i dva kabely 16 pinove i 12 pinove kabely pro starši auta tim se děla diagnostika značky Reno a Dacia.Jak nemam značkovou diagnostiku to je moc času a nic neudělano 

Naposledy upravil(a) jurek dne 05 led 2009, 12:50, celkem upraveno 2 x.
Vsetko co si pisal o Clipe robi aj DDT: konfiguracie, kalibracie, testy a dalsie. Mam to otestovane len s mojim autom Laguna 2.RobON píše:souhlasim s Bradem, pokud se chcete nekdo dostat do vsech systemu tak jedine clip.vyzkousel jsem bosch KTS520, TS Pro od Devcomu,Texu a o takovych diag jako je uniscan nebo DDT nebudu radeji ani psat
-
- Nesolidní prodejce
Tak doposud jsem od nikoho nečetl takovouto úspěšnou zkušenost,jelikož jsem se o to samé před časem na Laguně II také pokoušel a nedostal jsem se dál než k přečtení chyb. kodů paměti (bez popisu) ,zajímalo by mě co jsem dělal špatně.Můžeš tedy popsat trochu blíž ,popřípadě hodit nějaký ten sken z programu v akci ??? např. ty konfigurace a kalibrace.??Laco19 píše:Vsetko co si pisal o Clipe robi aj DDT: konfiguracie, kalibracie, testy a dalsie. Mam to otestovane len s mojim autom Laguna 2.RobON píše:souhlasim s Bradem, pokud se chcete nekdo dostat do vsech systemu tak jedine clip.vyzkousel jsem bosch KTS520, TS Pro od Devcomu,Texu a o takovych diag jako je uniscan nebo DDT nebudu radeji ani psat