Autodiagnostika Renault

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ef.K0
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od ef.K0 »

ddt2000 dokaze odblokovat imobilizer?
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

To zcela určitě nedokáže.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Ddt2000 mam, ale nechce mi niejako fungovat. Cital som, ze funguje s kkl a ja mam len kl. Je v tom chyba, alebo nie, ak ano tak aky by som mal kupit usb, alebo com.
Dik.
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

dodi911 píše:Ddt2000 mam, ale nechce mi niejako fungovat. Cital som, ze funguje s kkl a ja mam len kl. Je v tom chyba, alebo nie, ak ano tak aky by som mal kupit usb, alebo com.
Dik.
No možná bych se na tvém místě ,zde na foru ještě poptal jak to komu funguje a kdo s tím co a v jakém rozsahu udělal,to jen aby po případné koupi kabelu nepřišlo zklamání .( protože tohle rozhodně jako VAG není :D )
Nevím jak daleko se dostali ostatní ,ale já skončil u načtené paměti ,pouze kody bez popisu které navíc z větší části ani nedokážu přeložit . Možná jen dělám něco špatně??? :?
Pak se samozřejmě dostaneš pouze do jednoteka aut, které jsou softwarem podporovány a komunikují v protokolu KWP2000.(pokud bys tedy nechtěl koupit jejich kabel na CAN)

Jinak stačí i obyč KL třeba s SI9243 (com port) ,komunikace jde stejně pouze po K lince.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Některé Rendlíky jdou Uniscanem.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
ferkov
Nováček

renault

Příspěvek od ferkov »

Ahojky tak jsem si stahl ten vyse uvedeny soft z rapidu a ted otazka jaky kabel potrebuji? mate nejaky odkaz? jinak bych to chtel na Otcovo megane 1.9Dci r.v. 2001. Mam sice pro svoje VW HEX-CAN-USB a VAG 704, ale bohuzel se u otcovo Megana necapnu. potrebuji jen nejak precist log zavad. rozsvitilo se mu ABS a chtel bych se na to mrknout.. Diky moc
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

zkusil bych uniscanem, abs mi chytlo
ferkov
Nováček

renault

Příspěvek od ferkov »

No jo, ale ja nemam uniscan.. :( a neni nejakej program kde bych mohl pouzit muj Hex-can.usb kabel? ve vagu 704 bohuzel tatovo Megane nenactu..
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

je mi lito, nic nenačteš, max.motor
ferkov
Nováček

megane

Příspěvek od ferkov »

a o nejakem kabelu, ktery by makal s DDT2000 nevis? teda myslim koupit ne bastlit :)
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

no já osobně sem to zkoušel s KKline, ale žádný uspěch, x aut sem tostoval a ani s jedním sem se nespojil.
zlatej clip
RobON
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RobON »

souhlasim s Bradem, pokud se chcete nekdo dostat do vsech systemu tak jedine clip.vyzkousel jsem bosch KTS520, TS Pro od Devcomu,Texu a o takovych diag jako je uniscan nebo DDT nebudu radeji ani psat
na abs,motor a airbag chodi velmi pekne TsPro i KTS ale Clip je proste Clip, daji se s nim delat konfigurace , kalibrace testy akcnich clenu atd.
to Ferkov- kvuli jednomu autu se ti asi nevyplati uniscan ani ddt stavet, kdyz zapoctes material + straveny cas tak diagnostika v autorizovanem servisu vyjde urcite levneji
nerad bych te odrazoval ale Clipa mam a po tech letech co se renaultum venuji si myslim ze vim o cem mluvim, no kazdopadne hodne stesti
jurek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurek »

hračkami se už dlouho nabavim originalni diagnostika can clip mužeš koupit za 35000kč s programem can clip Reno sonda can clip i dva kabely 16 pinove i 12 pinove kabely pro starši auta tim se děla diagnostika značky Reno a Dacia.Jak nemam značkovou diagnostiku to je moc času a nic neudělano (wallbash)
Naposledy upravil(a) jurek dne 05 led 2009, 12:50, celkem upraveno 2 x.
Laco19
Sběrač informací

Příspěvek od Laco19 »

RobON píše:souhlasim s Bradem, pokud se chcete nekdo dostat do vsech systemu tak jedine clip.vyzkousel jsem bosch KTS520, TS Pro od Devcomu,Texu a o takovych diag jako je uniscan nebo DDT nebudu radeji ani psat
na abs,motor a airbag chodi velmi pekne TsPro i KTS ale Clip je proste Clip, daji se s nim delat konfigurace , kalibrace testy akcnich clenu atd.
to Ferkov- kvuli jednomu autu se ti asi nevyplati uniscan ani ddt stavet, kdyz zapoctes material + straveny cas tak diagnostika v autorizovanem servisu vyjde urcite levneji
nerad bych te odrazoval ale Clipa mam a po tech letech co se renaultum venuji si myslim ze vim o cem mluvim, no kazdopadne hodne stesti
Vsetko co si pisal o Clipe robi aj DDT: konfiguracie, kalibracie, testy a dalsie. Mam to otestovane len s mojim autom Laguna 2.
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Laco19 píše:
RobON píše:souhlasim s Bradem, pokud se chcete nekdo dostat do vsech systemu tak jedine clip.vyzkousel jsem bosch KTS520, TS Pro od Devcomu,Texu a o takovych diag jako je uniscan nebo DDT nebudu radeji ani psat
Vsetko co si pisal o Clipe robi aj DDT: konfiguracie, kalibracie, testy a dalsie. Mam to otestovane len s mojim autom Laguna 2.
Tak doposud jsem od nikoho nečetl takovouto úspěšnou zkušenost,jelikož jsem se o to samé před časem na Laguně II také pokoušel a nedostal jsem se dál než k přečtení chyb. kodů paměti (bez popisu) ,zajímalo by mě co jsem dělal špatně.Můžeš tedy popsat trochu blíž ,popřípadě hodit nějaký ten sken z programu v akci ??? např. ty konfigurace a kalibrace.?? :?
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“