1 .9 dTI netáhne- VYŘEŠENO

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pajda
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od pajda »

Tak to si mě dostal,to jsem nikdy nezkoušel.Ale jestli ti to dělá pravidelně ve stejným rozsahu otáček,tak bych na to moc nesázel.Zkus ten EGR zaslepit.Myslim dát tam nějakou záslepku místo těsnění
Mišun
Sběrač informací

Příspěvek od Mišun »

No vidíš to mě nenapadlo zaslepit ho. Zkusím...
Renault Megane 1.9dTi,98 Ps,rv 97
Mišun
Sběrač informací

Příspěvek od Mišun »

Tak zkouška provedena...zaslepil sem to těsněním a při zkoušce jsem myslel že to auto budu muset tlačit i trabant by mě určitě v kopečku předjel :roll:
Tím to tedy asi nebude...

Ted jsem jel zase po dálnici a zkoušel jsem co to dělá... Tak v mírným kopci když přidám plnej plyn a otážky se dostanou na 2700 tak motor ztratí výkon a spadne na 2400 pak zase zabere dostane se na 2700 a jde to zase znovu. Tak jsem to zkoušel a když se mi to dostalo na 2700ot a přestalo to táhmout tak sem ubral hned plyn a zase přidal a auto zabralo a zase se dostalo na 2700 a pořád do kola. Tohle všecno mi ukazuje tedy na regulátor čerpadla a nebo možná váhu vzduchu.
Nic kašlu na to za týden auto putuje do servisu a tak se to pak rozlouskne.
Mišun
Sběrač informací

Příspěvek od Mišun »

Problém vyřešen...
Po návštěvě servisu na naftový motory diagnoza zněla přesvědčivě-váha vzduchu!!! Vše naprosto ok,vše funguje až na to že paliva je dodáváno v malém množsví a ještě kolísavě-viz ubytek výkonu v nějakých otáčkách. Moc se to ale servismanůn nechtělo věřit že by odešla-dle jejich slov a velkých zkušeností se s tím ještě nesetkali že by na tomhle motoru váha vzduchu odešla.
A tak sem jim zaplatil za podrobnou diagnostiku a odjel směr domů.V autodílech sem objednal váhu a vyměnil a provedl zkoušku a připadal sem si jako ve formuli.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“