čip od Cimbu z 77 na 114 kW

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JasteR
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JasteR »

akp.petr píše:"Voni " nepřehazují jen jednotky !!! Víš co neřeš to. Jen jsem chtěl taky přispět do fora. Prostě mám ji upravenou, auto jede bez problémů a bez kouření při akceleraci. Prostě super.

...ne nevim o tom ze by ti udali SW na miru, kdyz si neporadej ani kdyz mas jine treba jen trysky... nevim teda jestli ti to ze znamosti treba nak neudal ale pro beznyho zakaznika asi tezko...

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
lapsho
Přispěvovatel

Příspěvek od lapsho »

Prehadzuju len riadiace jednotky kus za prechipovany kus + doplatok 12-15 000 a robia vsetky auta od VW Group VW,Skoda,Seat,Audi. Ostatne znacky nechipuju !!! Aspon v cimbu.sk co viem.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

lapsho píše:Prehadzuju len riadiace jednotky kus za prechipovany kus + doplatok 12-15 000 a robia vsetky auta od VW Group VW,Skoda,Seat,Audi. Ostatne znacky nechipuju !!! Aspon v cimbu.sk co viem.

..no neber to za tyhle penize (LOL)

Obrázek
pter
Přispěvovatel

Příspěvek od pter »

já tam byl asi před šesti lety,pořád se chvástali,že vymejšlej super softy co kdo chce tak jsem řek,že chci na jednotce SDI od 2000otáček zvýšit o polovinu vstřik množství,že mě nezajímají emise vůbec nic,nechci žádný záruky jen upravit tu mapu dodávky,byl to na ně takovej test a kde myslíte,že byli v......tak si od tý doby o něm myslim svoje,protože my všichi co čipujem to děláme na hovno jen von je nejlepší,jo a nechci šířit fámy,ale slyšel jsem,že softy má od GX
akp.petr
Nováček

Příspěvek od akp.petr »

víš co mrkni na www.cimbu.cz a taky se podívej jak vypadá motor po úpravách když ti tam přidaj víc paliva. Za takovou destrukci mi žádný POWERBOX nestojí. I když je levnej. Potom nasypu hrůzu pěněz za novej motor
pter
Přispěvovatel

Příspěvek od pter »

no nevim kam tím směřuješ,já jsem se bavil o tom jestli něco vymejšlej nebo jen nahrávaj a taky jsem neřekl,že to co dělaj stojí za hovno on totiž kvalitní soft,kterej si můžeš koupit nahraje kde kdo a pokud jde o ten propálenej píst,tak věř tomu,že to se ti stane i bez jakékoli úpravy,typická ukázka špatného vstřiku,nafta se nerozprašuje a hoří na dně pístu a s tim P-BOXEM u PD to neni,že něco kurvíš,ale hlavně,že si hovno pomůžeš,jak už tady bylo mnohokrátpsáno ten nárůst není ani 15PS
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

akp.petr píše:víš co mrkni na www.cimbu.cz a taky se podívej jak vypadá motor po úpravách když ti tam přidaj víc paliva. Za takovou destrukci mi žádný POWERBOX nestojí. I když je levnej. Potom nasypu hrůzu pěněz za novej motor
Nechci Ti brát iluze, ale auto nejezdí na vodu (noteeth) a se zvyšováním výkonu také souvisí zvyšování dávky paliva (LOL)
Tím nechci zastávat metody nafta o dvacet, turbo o čtyři... :)
GIV Variant TDi ???kW
akp.petr
Nováček

Příspěvek od akp.petr »

Slavkov píše:
akp.petr píše:víš co mrkni na www.cimbu.cz a taky se podívej jak vypadá motor po úpravách když ti tam přidaj víc paliva. Za takovou destrukci mi žádný POWERBOX nestojí. I když je levnej. Potom nasypu hrůzu pěněz za novej motor
Nechci Ti brát iluze, ale auto nejezdí na vodu (noteeth) a se zvyšováním výkonu také souvisí zvyšování dávky paliva (LOL)

"Ty" mi je nevezmeš :D
lapsho
Přispěvovatel

Příspěvek od lapsho »

Bavil som sa s jednym o zvysovani vykonu a on vravi mne to nachipuje jeden chlapik za balik cigariet. To uz ani fetacka nevyfajci vojaka za 50Sk. Za malo penazi malo muziky a nechat si do.....t motor kvoli softu od nejakeho amatera.
kupim nove auto a mam to vsetko v pici....
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

akp.petr píše:
Slavkov píše:

"Ty" mi je nevezmeš :D
Mozna by ti je vzit mel... vono koupit SW treba z DE (netvrdim ze nekvalitni) a pak jen prehazovat jednotky na dane motory neni podle me az takove umeni, naopak delat vlastni SW na kazdy konkretni motor zvlast a nic nezkurvit, to uz musis neco umet...
PS:Powerbox je uplne neco jineho nez vymena jednotky, nevo uprava SW na miru...

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“