Kde sehnat levvný a spolehlivý kabel pro VAG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kde sehnat levvný a spolehlivý kabel pro VAG
Asi existuje spousta kabelů pro VAG, ale vidím, že dost je jich i problémových. Mně je jedno jestli na COM nebo USB. Potřebuji ho jen pro menší vlastní využití. Vím, že se dá sehnat sada od Svobody, ale to je hodně peněz, myslím něco levnějšího. Jo ještě jeden dotaz, které verze VAGu potřebují kabel s HEX? Vím, že do starších Vagů se zadával reg. kód, ale ty nové asi chtějí ten hardwarový klíč. Díky moc za rady.
HEX potřebuje VAG-COM od verze 5.00 výše a v provedení HEX-COM(USB)+CAN umožňuje navíc komunikaci přes CAN-Bus (pro modely od r. 2004-5).
Pokud chceš diagnostikovat starší vozy (modely, které přišly na trh před r. 2004-5), tak si vystačíš i s obyčejným kabelem bez hw-klíče a procesoru. Ten se dá sehnat už od 1.000,- Kč, ale pozor na různé "kuchyňské" internetové obchody, kde prodávají kabely bez konektorů apod.
Poslední verze VAG-COMu co funguje s takovými kabely je 4.09 resp. 3.12 (pro kabely s optočleny).
Pokud chceš diagnostikovat starší vozy (modely, které přišly na trh před r. 2004-5), tak si vystačíš i s obyčejným kabelem bez hw-klíče a procesoru. Ten se dá sehnat už od 1.000,- Kč, ale pozor na různé "kuchyňské" internetové obchody, kde prodávají kabely bez konektorů apod.
Poslední verze VAG-COMu co funguje s takovými kabely je 4.09 resp. 3.12 (pro kabely s optočleny).
- frantacech
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Kabel je HEX CAN USB, je to klon a maka v pohode.
BRUNOLET
Ale asi tazko zdiagnostikujes Golf 5 alebo O2 ci PASSAT.
A ak nieco ano tak kodovanie ti urcite nepojde.
Cena 7500Sk alebo 5800Kc
BRUNOLET
Ale asi tazko zdiagnostikujes Golf 5 alebo O2 ci PASSAT.
A ak nieco ano tak kodovanie ti urcite nepojde.
Cena 7500Sk alebo 5800Kc
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mam doma aj RS232 aj USB CAN BUS kabel.
Zacinaju sa ozyvat ludia ktory chcu pozret auta ktore uz maju CAN BUS a je to vcelku vyhoda ho mat. Passat 3BG 2004 a uz ma CAN.
Zacinaju sa ozyvat ludia ktory chcu pozret auta ktore uz maju CAN BUS a je to vcelku vyhoda ho mat. Passat 3BG 2004 a uz ma CAN.
Škoda SuperB Combi