Nova Brzda 4x4 Maha v Ba-5.3 merania zdarma

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
PROFITUNER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Nova Brzda 4x4 Maha v Ba-5.3 merania zdarma

Příspěvek od PROFITUNER »

Pri prilezitosti otvorenia noveho sidla firmy PROFITUNING v centre Bratislavy, vajnorska 136/A, kde bola v tychto dnoch namontovana uplne nova brzda 4x4 Maha LPS 3000 s najlepsim vybavenim co sa tyka SK a CR, pripravujeme den otvorenych dveri, kedy bude moznost odmerania aut zdarma. Tento den bude 5.3.2008 od 8.00 rano do 22.00 vecer.
Pevne verim, ze by danu ponuku radi uvitali aj niektori ceski tuneri, ktori to nemaju doi BA tak daleko. Merat sa budu aj auta 4x4. Prednostne budu odmerani zaujemcovia vopred objednany. Objednavky mozete zasielat na info@profituning.sk. Pri dni otvorenych dveri vo Zvolene, sme odmerali 47 aut, pevne verime, ze tento rekord v stredu 5.3 padne.
Vsetky potrebne informacie o danej su zverejnene na nasom webe - http://denotvorenychdveri.profituning.sk/ www.profituning.sk
Dakujeme a tesime sa na vasu ucast

S pozdravom,

Ing. Ivan Šoltýs
PROFITUNINGObrázek
Naposledy upravil(a) PROFITUNER dne 20 úno 2008, 10:20, celkem upraveno 1 x.
cupra
Aktivista

Re: Nova Brzda 4x4 Maha v Ba-5.3 merania zdarma

Příspěvek od cupra »

PROFITUNER píše:Pri prilezitosti otvorenia noveho sidla firmy PROFITUNING v centre Bratislavy, vajnorska 136/A, kde bola v tychto dnoch namontovana uplne nova brzda 4x4 Maha LPS 3000 s najlepsim vybavenim co sa tyka SK a CR, pripravujeme den otvorenych dveri, kedy bude moznost odmerania aut zdarma. Tento den bude 5.3.2008 od 8.00 rano do 22.00 vecer.
Pevne verim, ze by danu ponuku radi uvitali aj niektori ceski tuneri, ktori to nemaju doi BA tak daleko. Merat sa budu aj auta 4x4. Prednostne budu odmerani zaujemcovia vopred objednany. Objednavky mozete zasielat na info@profituning.sk. Pri dni otvorenych dveri vo Zvolene, sme odmerali 47 aut, pevne verime, ze tento rekord v stredu 5.3 padne.
Vsetky potrebne informacie o danej su zverejnene na nasom webe - http://denotvorenychdveri.profituning.sk/ www.profituning.sk

S pozdravom,

Ing. Ivan Šoltýs
PROFITUNING
už som objednany ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
forgi
Přispěvovatel

Re: Nova Brzda 4x4 Maha v Ba-5.3 merania zdarma

Příspěvek od forgi »

cupra píše:
PROFITUNER píše:Pri prilezitosti otvorenia noveho sidla firmy PROFITUNING v centre Bratislavy, vajnorska 136/A, kde bola v tychto dnoch namontovana uplne nova brzda 4x4 Maha LPS 3000 s najlepsim vybavenim co sa tyka SK a CR, pripravujeme den otvorenych dveri, kedy bude moznost odmerania aut zdarma. Tento den bude 5.3.2008 od 8.00 rano do 22.00 vecer.

S pozdravom,

Ing. Ivan Šoltýs
PROFITUNING
už som objednany ;)
Ja tiež a zo štvorkolkou
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Ja tiez :D
Kolotoč TUNING
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PROFITUNER »

Co chalani? Nikto viac? Hadam sa niekto neboji, ze tam bude mat menej konikov ako sam predpoklada!
Da sa aj jednoducho objednat mailom na presne urcenu hodinu.
Objednany zakaznici budu uprednostneni.
Merania budu od 8.00 do 22.00 v dvadsatminutovych intervaloch a este je tam stale dost volnych terminov.
Len pre upresnenie, merat sa bude na uplne novej brzde MAHA LPS 3000 4x4, minuly tyzden kalibrovanej.
Max. odch. merania pri manualoch je 1%.
Pri dni otvorenych dveri vo Zvolene, pri prilozetosti spustenia Mahy 2WD sme odmerali 47 aut. Pevne verim, ze 5.3. v Bratislave tieto cisla padnu.
Nenechajte si ust tuto prilezitost.
RASTIKOS
Přispěvovatel

Příspěvek od RASTIKOS »

nazdar vo zvolene je brzda?? kde?? do BA to mam daleko ale vo zvolene som dost casto a zaujimalo bi ma kolko ma moja Felda napis nejaky kontakt na ten Zvolen a cenu merania dik
FELDA 1.9D. Teraz TD
F1 1.9TDi 101Kw.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

RASTIKOS píše:nazdar vo zvolene je brzda?? kde?? do BA to mam daleko ale vo zvolene som dost casto a zaujimalo bi ma kolko ma moja Felda napis nejaky kontakt na ten Zvolen a cenu merania dik
na ich stranke to určite zistis... :)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
mindo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mindo »

RASTIKOS píše:nazdar vo zvolene je brzda?? kde?? do BA to mam daleko ale vo zvolene som dost casto a zaujimalo bi ma kolko ma moja Felda napis nejaky kontakt na ten Zvolen a cenu merania dik
Motorest FORMULA, Kováčová ostatné údaje sú na našej stránke
mtapaj
Přispěvovatel

Příspěvek od mtapaj »

re: PROFITUNER
ta cena za pridanie startovacej davky je dost velka... :roll:
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...:)
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“