Vlozka spinačky octavia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ma.li
Nováček
Odpovědi: 0

Vlozka spinačky octavia

Příspěvek od ma.li »

Poradi mi niekto ako a co najjednoduchsie vybrat vlozku spinacej skrinky na OCTA 1?Pokazil sa mi zamok na dverach...zamky su vymenene okrem spinacky a nechce sa mi nosit dva kluce.Dik
dyk
Přispěvovatel

Příspěvek od dyk »

Jednou jsme to delali na mem GIV 19SDI chtel jsem mit vystrelovaci klicky.musis sundat volat odtrojit plasty okolo spinaci skrinky.Zdruhe strany co strkas klicek je zalamovaci sroub.Na nej navar matku a povol ho nebo sekackem povol a pak klestema vytoc.Musis odpojit airback ve volante sundat packy atd.Odpoj radeji baterku.Neni to prace na 1 hod!!!!!!!
GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

měli by stačit jen plasty okolo volantu, otočíš kíč do polohy zapnutýho zapalovaní a vezmeš tak 1mm tvrdej drát a strčíš ho do toho vybrání vedle klíče, když koukáš na tu spínačku jak se zasouvá klíč, je tam vidět takovej oblouček, tam se to prostěstrčí a pak to jde vytáhnout a nezapoměň si odpojit konektor od snímací cívky imobilizéru
dyk
Přispěvovatel

Příspěvek od dyk »

Hmmm a ja s tim mel tolik prace (LOL) joo pred 2 roky jsem nevedel ze existuje DP a je to tady samej machr.Kdyz si vzpomenu kolik mi to dalo prace a podle popisu Humla to je otazka 30 minut.Alespon jsem ted chytrejsi :)
GOLF IV 19TDI 81KW 6KVALT
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

10ti.... :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

hlavně záleží na tom použitým drátu, to je základ úspěchu
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

konec lehce do špičky a jde ven sundavám jen horní plast kvůli gumě okolo :D
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

jasně stačí madlo aretace volantu, spodní plast, horní zustane na tom molitanu k přístrojovce, udělá se místo nad zlamovákama a pak sekáčem povolit a spínačka je venku, kontakty jsou zajištěný dvěma červíkama, potom klíč, vypíchnout ocelovym drátem a ven s vložkou.
CFHC
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

oktáf píše:jasně stačí madlo aretace volantu, spodní plast, horní zustane na tom molitanu k přístrojovce, udělá se místo nad zlamovákama a pak sekáčem povolit a spínačka je venku, kontakty jsou zajištěný dvěma červíkama, potom klíč, vypíchnout ocelovym drátem a ven s vložkou.
Naprosto zbytečná práce....... :roll: stačí vrchní plast už tě vidím jak to lámeš s ESP bagkruhem! (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Seidl
Přispěvovatel

Příspěvek od Seidl »

Nezapomeň odpojit baterku.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Seidl píše:Nezapomeň odpojit baterku.
DŮVOD? :o
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Na vypíchnutí spínačky používám táhlo z topení, nebo slabý imbus. Jde to tím samo. :) Sekáčem to určitě jde taky. (noteeth)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

bez pochyb.... a 5kg kladivem opatrně ťukat (LOL)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

blbouni, sekáčem povoluju ty zalamováky když chci vyndat celou spínačku, přijde mi to menší zvěrstvo než před budíkama prskat cóčkem. Vyndat spínačku bez sundání spodního deklu ale neumim. Někomu to ale asi jde :D kvůli vložce se ale spínačka sundavat nemusí. Když sem se ale kdysi ptal v jednom nejmenovaném servisu, tak chtěli VIN, a vyměnit zámky a spínačku. Bomba
CFHC
de-nitro
Přispěvovatel

Příspěvek od de-nitro »

jednou sem to dělal takovou tou malou jehlou na špízy-je dobře tvrdá
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“