Klíč středové matky Octavia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Klíč středové matky Octavia
Nevíte jaké číslo má ten 12ti hrnan co je na homokinetickém kloubu u Octavia 1 TDi?
Dík
Dík
-
- Aktivista
7čka imbus to nemáš???slovacek.milos píše:285 korun třicítka měl jsem ji do tří dnů , mě zas trápí šestihran když povoluješ třmeny brzd tam nic nepasuje milošTomas.cz píše:Dík, právě tu 36ku na Fabie mám a ta byla moc velká

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
samozřejmě že mám, ale šestka byla malá sedmička velká a to na levé i pravé, jsem si musel sedmičku upravit milošLadas píše:7čka imbus to nemáš???slovacek.milos píše:285 korun třicítka měl jsem ji do tří dnů , mě zas trápí šestihran když povoluješ třmeny brzd tam nic nepasuje milošTomas.cz píše:Dík, právě tu 36ku na Fabie mám a ta byla moc velká
slovacek.milos píše:samozřejmě že mám, ale šestka byla malá sedmička velká a to na levé i pravé, jsem si musel sedmičku upravit miloš[/quoteALadas píše:7čka imbus to nemáš???slovacek.milos píše: 285 korun třicítka měl jsem ji do tří dnů , mě zas trápí šestihran když povoluješ třmeny brzd tam nic nepasuje miloš
A na čem si měl takový problém?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
Ladas píše:stalo se mi to vícekrát koktávka do roku 2000 kdysi jsem něco našel co tam páslo, ale ze sady gola ani sada torx nic sedmičku jsem tam nedostal musel jsem ji hodně líznout bruskou připadalo mi to na 6.5 mm, jinak se na přední desky nedostanu, milošslovacek.milos píše:samozřejmě že mám, ale šestka byla malá sedmička velká a to na levé i pravé, jsem si musel sedmičku upravit miloš[/quoteALadas píše: 7čka imbus to nemáš???
A na čem si měl takový problém?
slovacek.milos píše:Tak to tam asi byl před tebou odborník se vzduchovým nářadímLadas píše:stalo se mi to vícekrát koktávka do roku 2000 kdysi jsem něco našel co tam páslo, ale ze sady gola ani sada torx nic sedmičku jsem tam nedostal musel jsem ji hodně líznout bruskou připadalo mi to na 6.5 mm, jinak se na přední desky nedostanu, milošslovacek.milos píše: samozřejmě že mám, ale šestka byla malá sedmička velká a to na levé i pravé, jsem si musel sedmičku upravit miloš[/quoteA
A na čem si měl takový problém?![]()
![]()
standart je 7mm
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
[quote="Tomas.cz"]No právě to asi nebyl standartní imbus
Jinak 30ku 12ti hran už mám a už jsem úspěšně povolil, zítra jdu měnit ložisko.[/quote
A máš stahovák na vnitřní prstýnek?

Jinak 30ku 12ti hran už mám a už jsem úspěšně povolil, zítra jdu měnit ložisko.[/quote
A máš stahovák na vnitřní prstýnek?

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista