Stále svietia brzdové svetlá HELP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stále svietia brzdové svetlá HELP
A zas mám jeden problém jedná sa o Fábiu raz začas tam ostali svietiť brzdové svetlá. Takže som si myslel, že to bude v snímači na pedáli lenže snímač som dal nový a svetlá stále svietia a už to nerobí obnčas ale stále káble vypadajú byť v poriadku už som skúšal aj ten starý spínač a stále svietia diagnostika neukazuje žiadnu chybu pozral som aj centrálnu elektriku a NO problem fak som už zúfalí a prosím o pomoc. Môže máť súvyslosť, že sa odpájal aj spínač na spojkovom pedáli.? Vopred dík.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Tak akurát som to bol premerať spojkový snímač reaguje brzdový nie stále píše 0001 sešlápnutá brzda-brzdový spínač ale keď ho odpojím tak to píše 0010 sešlápnutá brzda-spínač bez brzdových světel ale pritom brzda vôbec nie je vymáčknutá nemalo by to písať 0000 kde hladať chybu v spínači alebo niekde inde ?
preto mám 911 Turbo

-
- Nováček
Tak teda dík zajtra kúpim nový snímač no čo už chybyčka sa vloudila
ale aj tak sa mi ten snímač čo mi predal nový zdal byť už niaky použitý kto vie či ho už niekto nevrátil. Takže ešte raz aby som náhodou nepodžubal aj ten nový tyčku nechám vytiahnutú trocha ju namažem tukomopatrne kolmo vložim spínač a on sa už sám nastavý hey? Škoda je, že sa učíme na vlastných chybách
.

preto mám 911 Turbo