Stále svietia brzdové svetlá HELP

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karl
Aktivista
Odpovědi: 0

Stále svietia brzdové svetlá HELP

Příspěvek od Karl »

A zas mám jeden problém jedná sa o Fábiu raz začas tam ostali svietiť brzdové svetlá. Takže som si myslel, že to bude v snímači na pedáli lenže snímač som dal nový a svetlá stále svietia a už to nerobí obnčas ale stále káble vypadajú byť v poriadku už som skúšal aj ten starý spínač a stále svietia diagnostika neukazuje žiadnu chybu pozral som aj centrálnu elektriku a NO problem fak som už zúfalí a prosím o pomoc. Môže máť súvyslosť, že sa odpájal aj spínač na spojkovom pedáli.? Vopred dík.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
dodiak
Přispěvovatel

Příspěvek od dodiak »

musis ho spravne nastavit .
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

nastaviť znamená čo? snímačom som skúšal aj keď nebol nahodený na pedály hýbať úplne ale proste to nereaguje.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

nektery spinace,kdyz je neotocis / ten bajonet /v pedalech tak elekticky nefungujou!!! :(
Autoelektronika
Nováček

Příspěvek od Autoelektronika »

Co tak zkontrolovat funkci ve VagComu?Je potřeba zjistit jeho funkčnost.
spojit se z řídící jednotkou motoru
skupina 66
měřené hodnoty
sledovat hodnoty v bloku 2
0000 puštěné pedály
0100 sešlápnutá spojka
0001 sešlápnutá brzda-brzdový spínač
0010 sešlápnutá brzda-spínač bez brzdových světel
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Tak akurát som to bol premerať spojkový snímač reaguje brzdový nie stále píše 0001 sešlápnutá brzda-brzdový spínač ale keď ho odpojím tak to píše 0010 sešlápnutá brzda-spínač bez brzdových světel ale pritom brzda vôbec nie je vymáčknutá nemalo by to písať 0000 kde hladať chybu v spínači alebo niekde inde ?
Autoelektronika
Nováček

Příspěvek od Autoelektronika »

Hledej chybu ve spínači.Tento spínač je háklivý na správné nastavení jeho délky a hlavně správné nasazení.Dá se lechce zničit pouhým nesprávným nasunutím a zajištěním otočením.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Je to tak, hrozně vymyšlený. Už jsem jich pár viděl zničenejch při montáži. Ta ovládací tyčka se musí trochu povytáhnout a potom opatrně nasadit a pootočit. Málo místa kolem a vidět je tam mizezně.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Tak teda dík zajtra kúpim nový snímač no čo už chybyčka sa vloudila (noteeth) ale aj tak sa mi ten snímač čo mi predal nový zdal byť už niaky použitý kto vie či ho už niekto nevrátil. Takže ešte raz aby som náhodou nepodžubal aj ten nový tyčku nechám vytiahnutú trocha ju namažem tukomopatrne kolmo vložim spínač a on sa už sám nastavý hey? Škoda je, že sa učíme na vlastných chybách (LOL).
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Jak píše Origoš, někdy stojí za h..... a je lepší dát nový.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“