TDI do golfa 2ky - pár rad

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Curda
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

TDI do golfa 2ky - pár rad

Příspěvek od Curda »

V nejbližší době už konečně půjde TDI, motor ALH, tam kam má, ale ještě bych potřeboval info. Dával jsem nápravu z golfa 3 VR6 a ta má jinej silentblok (kulatej) než měla moje 1,6 gtd, bude mi tam pasovat držák motoru zadní z 2ky nebo ne? Jestli ne, tak asi z tdi, že? Popřípadě bych scháněl. Pak mi jde o první díl výfucku - bude tam turbo 130 ps a svody z passata - z čeho tam bude pasovat první díl výfucku? Kdyby někdo měl, tak schánim.
Přední příčku mam z B4, tak prosím radu, jestli bude pasovat ten železnej držák z 2ky? Převodovku mam ASD, bude pasovat startér z golfa 4, motor ALH??

Klucííí díky moc za rady, nejsem žádnej motorář, takže každá rada dobrá.
Díííky moc
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

Držak motoru musí byt z G3,železnej držak pasuje ale musí se dodělat dira,matice a vymezovací trubička pro 3.šroub kterej je ucycenej do starteru,bez něj se držak po čase ulomí,z G3 a passata ma držak trochu jinej uhel vuči silentbloku.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
petrvary
Nováček

Příspěvek od petrvary »

Koukám že isou tady opravdu odborníci.
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

tuner píše:Držak motoru musí byt z G3,železnej držak pasuje ale musí se dodělat dira,matice a vymezovací trubička pro 3.šroub kterej je ucycenej do starteru,bez něj se držak po čase ulomí,z G3 a passata ma držak trochu jinej uhel vuči silentbloku.
Jen bych doplnil,že přední držák který popisuješ musí být k té příčce a silentbloku kterou máš. Liší se to právě tím jiným úhlem. Pokud je příčka a silent. např toledo TD nelze bez úpravy převařením držáku použít přední držák TDí a naopak.
Bugs.Bunny
Aktivista

Re: TDI do golfa 2ky - pár rad

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Curda píše:V nejbližší době už konečně půjde TDI, motor ALH, tam kam má, ale ještě bych potřeboval info. Dával jsem nápravu z golfa 3 VR6 a ta má jinej silentblok (kulatej) než měla moje 1,6 gtd, bude mi tam pasovat držák motoru zadní z 2ky nebo ne? Jestli ne, tak asi z tdi, že? Popřípadě bych scháněl. Pak mi jde o první díl výfucku - bude tam turbo 130 ps a svody z passata - z čeho tam bude pasovat první díl výfucku? Kdyby někdo měl, tak schánim.
Přední příčku mam z B4, tak prosím radu, jestli bude pasovat ten železnej držák z 2ky? Převodovku mam ASD, bude pasovat startér z golfa 4, motor ALH??

Klucííí díky moc za rady, nejsem žádnej motorář, takže každá rada dobrá.
Díííky moc
Zadní držák (u turba ) Ti pasovat nebude. Potřebuješ kulatý silent. i s alu držákem. Jo a jinak držáky mám všechny tři. Ten přední pasuje na tu správnou příčku tj z toledo TDi nebo některé passaty. :-D
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

mám příčku Passat TDI i se silentblokem a držak Passat TDI a ten byl pod jinym uhlem,pod spravnym byl origo G2.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

řekl bych že jeden o voze a jedne o koze
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Curda
Přispěvovatel

Příspěvek od Curda »

Díky moc za rady klucí, Bunny máš SZ, jo a co ten startér přímo na ALH, bude pasovat??
Curda
Přispěvovatel

Příspěvek od Curda »

Takže ještě prosím o radu jak s tou plechovkou na turbu 130 PS. Musim to rozheftovat a přehodit celej ten mechanismus??

Dííky moc
Kuca
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuca »

Rozhevtovat, přehodit pružinu a zkrátit ten klobouček co tam je.
ex. Golf II mtdi, turbo 96, big cooler, sprinty 764
Golf IV ARL 4 motion
Curda
Přispěvovatel

Příspěvek od Curda »

Ty jo, nikdy jsem to rozhozený neviděl, nějaký foto by nebylo??
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“