2.2HDi chip
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.2HDi chip
Ahoj chtěl bych chipnout svoji 406 2.2HDi, dělal to tu někdo z Vás a má s tim zkušenosti?
Peugeot 2.2HDi
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
to neni otom kdo to dělá ale kdo to řídi na chip je dělánej wolksvagen jen tdi a pd to je nato dělaný odcházi jenom turbo motor jsem ještě neslyšel aby vodešel když pravidelně měniš olej nevim jak je natom peugeot ale bmw je natom spatně mam stom dobrou skušenost za 55taliřu odešel mi motor
moje skype je Mira.B.M.W
-
- Aktivista
Po skušenostech souseda s nachipovanou 306 HDI bych už HDIčko nechipoval.hirrogen píše:no s chipováním mám jen dobré zkušenosti a to jsem již měl dvě auta chipnutý. Ale jde hlavně o to kdo to dělá a kdo se v tom vyzná. Proto někoho takovýho shanim.
Dvakrát pánovy měnili řemenici na klice a prej to bylo způsobený chipem,jinak jedna výměna 14 000kč.(teda v servisu)
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta řemenice umira i bez chipu Peugeotu jsem dělal vic jak dvacet kousku a zatim žadny problem (nesmi se tam dělat nějaky brutal).RHošík píše:Po skušenostech souseda s nachipovanou 306 HDI bych už HDIčko nechipoval.hirrogen píše:no s chipováním mám jen dobré zkušenosti a to jsem již měl dvě auta chipnutý. Ale jde hlavně o to kdo to dělá a kdo se v tom vyzná. Proto někoho takovýho shanim.
Dvakrát pánovy měnili řemenici na klice a prej to bylo způsobený chipem,jinak jedna výměna 14 000kč.(teda v servisu)
- automacher
- Aktivista
Aka kladka?Package píše:no cena aj s pracou v origo servise moze bit tolko..tam ta kladka stoji totiz okolo 12000 + 2000 robota a si na tych 14000..

Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi