diagnostika saab
Moderátoři: šulda, Moderátoři
diagnostika saab
lze někde sehnat dignostiku na saaba?jinou než TECH2?
Re: diagnostika saab
atal. launch,Luda píše:lze někde sehnat dignostiku na saaba?jinou než TECH2?
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Trochu OT: Když píšeš toho atala, zkoušel jsi s nim někdy Volvo nebo Saaba? Má to na tyhle dvě značky svuj podprogram. Zkoušel jsem V40 rok 98, 1.9 66kW s renault motorem a nespojilo se mi to s ničim, Abs, klima přístrojovka, airbag.... Přitom mam ještě tu hračku jménem Vol Fcr a ta se mi aspon spojila s klasickým KKL s přístrojovkou, ABS. Potřebuju se kouknout do klimy a ne a ne se tam dostat atalem.Peete píše:atal. launch,Luda píše:lze někde sehnat dignostiku na saaba?jinou než TECH2?
dík za odpovědi
Vovlo V40 1.9 TDi 66 kW

Atala moc neznam, jen ho uvadim jako moznou multiznacku. S Launchem jsem problem s Volvem nemel, zatim. Saaba v nabidce mam taky.Yap píše:Trochu OT: Když píšeš toho atala, zkoušel jsi s nim někdy Volvo nebo Saaba? Má to na tyhle dvě značky svuj podprogram. Zkoušel jsem V40 rok 98, 1.9 66kW s renault motorem a nespojilo se mi to s ničim, Abs, klima přístrojovka, airbag.... Přitom mam ještě tu hračku jménem Vol Fcr a ta se mi aspon spojila s klasickým KKL s přístrojovkou, ABS. Potřebuju se kouknout do klimy a ne a ne se tam dostat atalem.Peete píše:atal. launch,Luda píše:lze někde sehnat dignostiku na saaba?jinou než TECH2?
dík za odpovědi
Nissan Primera SW 1,9 DCi