Clio II 1,4 16V - imobilizer
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Clio II 1,4 16V - imobilizer
zdravím všechny,
nevite jak nejlépe (nejlevněji) odstranit imobilizer z jednotky SIEMENS SIRIUS 32 na Cliu II 1,4 16V
co na to používáte???
díky všem
nevite jak nejlépe (nejlevněji) odstranit imobilizer z jednotky SIEMENS SIRIUS 32 na Cliu II 1,4 16V
co na to používáte???
díky všem
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
problém je v klíči,ale bohužel majitel má jenom jeden.DO pro centrál normálně funguje,ale jednotka nenačte kód z klíčku.Cena nového klíčku s DO podle předběžného zjištění od 2500 kč výše + vybroušení + nakódování a jsme na asi na 3500 za jeden klíč.Majitel chce raději imobilizér vyrušit a nechat domontovat alarm,něco jako toto http://www.levnealarmy.com/autoalarm-mi ... p-264.htmlOkura píše:nevím co přesně máš za problém, a podle toho uvažit co s tím provést
bud vyjde levněji oprava, nebo odstranění
,takže pokud mi někdo můžete poradit,jak nejlépe vyřadit origo imobilizer,tak předem děkuji
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
popravdě jsem toto ještě nedělal a jde mi o to,jestli se to dá zvládnout bez nějakého dražšího vybavení.Přímo toto mne neživý a asi ani nebude,dělám spíše doplňkové montáže na auta,jako handsfree,alarmy,centrály atd.,v elektronice se trochu vyznám,tak snad bych to s trochou pomoci mohl zvládnoutOkura píše:aha
no máš nějaké dobré vybavení?
nebo si už dělal kill?
VW SHARAN 1.9TDI PD 4x4
CHIP, egr OFF
CHIP, egr OFF