Siceni turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Siceni turba
Dobry den mel bych dotaz jestli jste se nekdo nesetkal se sicenim turba. Jde o to, ze kole 3500 otacek zacne sicet turbo, pripada mi to jako kdyby se to ozyvalo nekde ve ventilaci. Na vykonu to neztraci aspon si to myslim.
Ford Galaxy, 1,9 TDI 110 PS r.v. 1999
Re: Siceni turba
Ak to počuješ cez ventilátor...skor by som hladal netestnost vstup/výstup turba.IC je dost daleko...Vytlakuj to vzduchom a uvidíšcaraxx píše:Dobry den mel bych dotaz jestli jste se nekdo nesetkal se sicenim turba. Jde o to, ze kole 3500 otacek zacne sicet turbo, pripada mi to jako kdyby se to ozyvalo nekde ve ventilaci. Na vykonu to neztraci aspon si to myslim.

PASSAT B5 1,9TDI PD Tiptronic 96ky vstriky+chip
Od turba ti vedie hadica cez plastové potrubie,zase gumová hadice uz na IC(pravdepodobne je pred chladičom), z IC gumová, plastová, gumová na sanie motoru...Tak nejak to je. Proste odpojíš jak od turba tak od sánia,kde to uzavreš zátkou(musíš si vyrobit...) a na hadicu od turba privedieš cez regulátor tlaku vzduch a nafukneš to na 2 bary.Ak nezistíš uník podla sluchu, zober bublinky a prejdi všetký spoje.Ešte možeš zdvihnut tlak...Pozor MAX 2,5 baru!
PASSAT B5 1,9TDI PD Tiptronic 96ky vstriky+chip