Obložení spojky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Obložení spojky
Zdravím všechny. Neví někdo, jestli se dá někde sehnat lepší obložení spojky?? nechci dávat celou spojku. zajímá mě jen to obložení. někde jsem tady četl, že údajně ferodo dělá jakou si polokeramickou spojku a aji obložení. kde se to dá sehnat??
Mrkni na www.renovak.cz
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ako vy ale netreba blbnut a meniť len spojkové obloženie.......ale vymeniť kompletku.......napr. SACHS Racing má set či už na PD alebo klasiku dokáže preniesť 500Nm ale hlavne aj to niečo vydrží.........neviem či už niekto videl ako vyzerá nevhodný tuning spojky - keramiky/semi keramika je to fajn ale meniť prítlačný/zotrvačník už nie je vôbec sranda.....
žiadna keramika teda ak sa chcete na aute posúvať po meste v dopravnej špičke........a už vôbec nie bez nového prítlačného taniera-zvýšená prítlačna sila.......pred nedávanom som inštaloval SACHS race clutch set na PD motor a ide to nádherne ale hlavne aj v meste je to ok.....na šprinty je to pohodička.....
žiadna keramika teda ak sa chcete na aute posúvať po meste v dopravnej špičke........a už vôbec nie bez nového prítlačného taniera-zvýšená prítlačna sila.......pred nedávanom som inštaloval SACHS race clutch set na PD motor a ide to nádherne ale hlavne aj v meste je to ok.....na šprinty je to pohodička.....
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl v brně ve firmě autobrzdy. pobočka firmy renova luhačovice. jsou nějakými dealery feroda a nechal jsem tam svou lamelu. obloží ji materiálem ferodo racing. je to materiál který se dává i na závodní vozy. jsem na to docela zvědavý. cena je myslím v poho. bude mě to stát 570 bez daně. kdo by měl zájem z moravy. tak je to v brně na ulici dornych 90..