jack91 píše:Chci si k naftacku koupit jeste nejakeho benzina, abych se poradne povozil ve vysokych otackach, ten diesel proste na bes neni, nebo je mi ho spise lito, to tocit
Benzin je proste na sport jizdu a naftacek je tahoun a sporil:)
premyslim
bud Golf IV 1,6, nebo 1,8 Turbo (to se mi hodne libi)
nebo Focus 1,6 16V
neco do 1,8 kvuli povinnemu
jestli pominu povinne tak mozna BMW 325:)
dik za vase tipy
Ak sa za malo penazi chces iba vyblaznit a niekoho vycvicit tak, ze od nervov rozkuse volant, tak na tento ucel je tu Fiat Uno 1.3/1.4 Turbo i.e., alebo Punto GT, Lancia Delta 1.6 HF Turbo. Na vaznejsie vozenie je uz Fiat Croma 2.0 Turbo i.e., Lancia Thema 2.0 Turbo i.e. ta je uz v najslabsej verzii silnejsia ako Croma a existuje vo viacerych vykonovych variantoch (177, 210,215,230, 260 koni) no a na extremne vozenie by som volil Lancia Delta HF integrale, Mitshubishi Lancer EVO, alebo Subaru Impreza STi.
Co sa tyka tvojich tipov tak urcite by som vylucil akykolvek Ford (a francuzov vseobecne). Fordy niesu auta z tejto planety. Vsetko zrobene ako u deb..., nic nedopasujes, drahe ND, casto musis improvizovat, nic nefunguje, vsetko sa kazi. Ford bol kedysi vychirena ,uznavana znacka a pojem, ale neviem oco sa poslednych 20 rokov snazi proste hruza des. V tvojom pripade by asi naozaj najvhodnejsie riesenie bola volba nieco od VW group 1.8 20V turbo. Nieje to sice bohvie co, ale v nasich koncinach sa to da kedykolvek a kdekolvek naockovat (chiptuning), opravit, servisovat atd. Skoda Octavia 20V turbo ma vyhody v skutocne dostupnych a lacnych ND, servis ti na to spravia v hociktorej stodole a da sa aj lacno dalej tuningovat.