Ventilátor chladiča

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
majo8229
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Ventilátor chladiča

Příspěvek od majo8229 »

Vie mi niekto poradiť : menil som ventilátor na chladiči ten vačší 34.5mm ./druhý je menší 29mm/a chcel by som ho odskúšať či ide ten čo som menil.Mám climatronik a keď zapnem klímu točí sa len ten menší ventilátor.Z termospínača na chladiči v ľavo vedú 2 káble.Ktorý ventilátor sa má roztočiť ako prvý?alebo sa majú roztočiť súčastne?Ten vačší zopína len pri vyššej teplote ako ten menší alebo v akom poradí sa majú zopínať?Dík.
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

Nepises co mas za auto, ale predpokladam ze to bude neco jako Octavka, Golf, Fabia, Passat... u tehle aut se toci ventilatory soucasne. nejdriv na prvni stupen a pak na druhy, ale vzdy oba.
majo8229
Přispěvovatel

Příspěvek od majo8229 »

Mne sa točí len ten menší.Myslel som že ten vačší zopína len pri vyššej teplote.Dá sa skontrolovať funkčnosť vačšieho ventilátora ak ho priamo pripojím na baterku samozrejme pri dodržaní + a - ?Tak zistím či je chybný ventilátor,kabeláž alebo niečo iné.Dík.ám auto G IV 1,6SR s climatronikom.
tomina
Přispěvovatel

Příspěvek od tomina »

Jo zkusit to klidne muzes, hnedy bude minus a tam dy dva budou prvni a druhej stupen.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“