TDi dunění

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

TDi dunění

Příspěvek od Tomas.cz »

Kamarád má Oktu 1.9TDi 81kw, dvouhmota je těsně před smrtí- třepa na volnoběh při dojezdu ke křižovatce.
Jen ho znervózňuje že když jede třeba na trojku a přidá plyn tak v oblasti max kroutícího momentu se ozývá jako takový dunění, neřekl bych nic strašnýho, ale může to mít souvislost s tou špatnou dvouhmotou??
Dík
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

může , je mimo střed dvouhmmota a střed lamely , a volná předloha bude příčinou , nechce to nechat do úplného vítězství
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

si projezdi s kamarádem ti řekne , já mám podobné kamarády a jezdíme a jezdíme a zrovna to nedělá, pocity neumětelů jsou nekonečném :? já mám zas pořád problémy s únikem kapaliny nebo oleje a vychcal se pes :-D miloš
stinger
Přispěvovatel

Příspěvek od stinger »

Taky mi to jednu dobu nejak nezdravě dunělo kolem dovu tisíc pod zátěží, až jednoho krásného dne ten výfuk rupnul úplně, pak už to dunělo pořádně (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

stinger píše:Taky mi to jednu dobu nejak nezdravě dunělo kolem dovu tisíc pod zátěží, až jednoho krásného dne ten výfuk rupnul úplně, pak už to dunělo pořádně (noteeth)
ci se týče dunění a klepání a třepání, když odvedu pozornost jinam tak jsem tu měl citroen ZX 1.4 namazal jsem něco jako grafit a dal nový spoj mezi kat a střední díl a klid v citroenu to odhadli na motorže by se do desítky vlezli miloš
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tak jsem se s tím dneska projel dvouhmotu má KO a spojku jako takovou taky. O výkendu to vyhodíme a dáme set jednohmoty Valeo tak dám vědět jestli se něco zlepšilo.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“