Megane 1.9D 47kW

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomyk
Nováček
Odpovědi: 0

Megane 1.9D 47kW

Příspěvek od tomyk »

Zdravicko,
mam moznost koupit megana 99 s motorem 1.9d 47kW. Nikde jsem se ale moc o tomto motoru nedocetl. Je nejaky rozdil mezi timto motorem a koncernovym 1.9d (SDi)?

Jake jsou hlavni problemy tohoto motoru? Na co si dat pozor? Kolik na to muzou stat rozvody (v neorigo servisu samozrejme)?

Diky moc.
T.
martingiertl
Nováček

Příspěvek od martingiertl »

Ten motor je jednoduchy ako V3S-ka. Prakticky sa tam nema co pokazit. Ak si ochotny pristupit na fakt, ze to nema akceleraciu a ako dti-cko, tak to vobec nie je spatna kupa. Skor si davaj pozor na to, v akom stave je kasna.
black333
Nováček

Příspěvek od black333 »

Zaleži aj od koho to auto kupuješ myslim či sa na tom niekto nenahanal,neblaznil.Su to klasicke motory a hovory sa že su nezničitelne.Mam R-19 s tym istym motorom ale už som donho vrazil ako odtlakovanie hlavy zabrusenie a tesnenie pod hlavu.Teraz mi pustilo čerpadlo tak som zohnal druhe.Jednoducho su to take približovaky a nemaju radi vysoke otačky.To ti potom pusti tesnenie alebo hlava.Tak ako piše martingiertl,nečakaj akceleraciu.Za to je tam slušna spotreba. :D
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

nezmar, ale co se tyce akcelerace, dti to neni, ale zivy to celkem je. Az me to prekvapilo. Spotreba hodne prizniva.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
koprda
Sběrač informací

Příspěvek od koprda »

souhlas s "Peete"
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

koprda píše:souhlas s "Peete"

Taky musím jen souhlasit.Na 1,9d celkem živý a kilometrově celkem nezmar.A rozvody stojej tuším kolem třech tisíc.Pokud se pletu tak mě opravte.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“