JAK NA SLIVOVICI - ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
JAK NA SLIVOVICI - ?
jelikož spousta členů je mladšího data výroby .
a jelikož mám na zahradě 7 švestek a 8 jabloní.
tak nám vy starší poreďte jak se má začít s vlastní pálenkou.
Respektive jak přesně na kvas a destileci.(cukernatost,teploty........atd)
jelikož letos chci pálet svoju premierovů kořalu.
a jelikož mám na zahradě 7 švestek a 8 jabloní.
tak nám vy starší poreďte jak se má začít s vlastní pálenkou.
Respektive jak přesně na kvas a destileci.(cukernatost,teploty........atd)
jelikož letos chci pálet svoju premierovů kořalu.
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

nevětráš práskneš ty větráš prásknou sousedi no každá rada dobrá...Peete píše:nevetrej, nebo te prasknou sousediLadas píše:bacha líh vybuchuje držím palce a větrej
a hlavne nepij to prvni, to by se ti mohlo rychle stmivat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ovoce naházíš do sudu jabka hrušky je dobrý rozmačkat necháš skvasit ,
Vypálíš to na hrubo za stálého míchání do 85°
Výslednou kapalinu předestiluješ načisto : do 78°vylejváš
78°- 80°bereš
zbytek vyleješ
Podle lihoměru naředíš na % vodou převařenou , při zakalení po ředění přefiltrovat .
Pozor jabka hrušky lihovatěj lihovatěj a najednou je z toho ocet
Vypálíš to na hrubo za stálého míchání do 85°
Výslednou kapalinu předestiluješ načisto : do 78°vylejváš
78°- 80°bereš
zbytek vyleješ
Podle lihoměru naředíš na % vodou převařenou , při zakalení po ředění přefiltrovat .
Pozor jabka hrušky lihovatěj lihovatěj a najednou je z toho ocet

to je to tak s těma teplotama vostrý?
no a ještě mě zajímá jak poznám že ten kvas je hotovej
podle tý cukernatosti nebo podle času ??
mám bečky na který se nedá dát bubák .
a taky jak poznám že ta slivovice se dá pít ?
abych pak nebyl
no a ještě mě zajímá jak poznám že ten kvas je hotovej
podle tý cukernatosti nebo podle času ??
mám bečky na který se nedá dát bubák .
a taky jak poznám že ta slivovice se dá pít ?
abych pak nebyl

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

k bodu 2. že ostatní koštýři vidí a prijdou i po druhé jinak,nevidí-li nepij ji určitě.Nepříjdou-nechutnala....nebo nepřežily 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
- Příspěvky: 1154
- Registrován: 20 dub 2007, 22:17
- Bydliště: Tam na západě za Plzní
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš při pálení pálil vždycky v kamnech gumu. Dneska by možná stačilo pár petflašek.Peete píše:tak jenom ventilackuLadas píše:nevětráš práskneš ty větráš prásknou sousedi no každá rada dobrá...Peete píše: nevetrej, nebo te prasknou sousedi
a hlavne nepij to prvni, to by se ti mohlo rychle stmivat
s teplotama to ostrý je aspoň pokud chceš vidět destilovaly jsme to v laboratorní zvonkový koloně teplota se hlídá laboratorníma teploměrama , jak poznat kdy pálit ? chlapy čuchly a pálilo se , jednou jsme vylili 600L hrušek do žumpybombastiq píše:to je to tak s těma teplotama vostrý?
no a ještě mě zajímá jak poznám že ten kvas je hotovej
podle tý cukernatosti nebo podle času ??
mám bečky na který se nedá dát bubák .
a taky jak poznám že ta slivovice se dá pít ?
abych pak nebyl