madein píše:to zni opravdu zajimave, program jsem se snazil nainstalovat podle navodu, ale asi jsem udelal neco spatne, otzka je kde, ale to je zivot, pocitac jsem musel preinstalovat z jineho duvodu, tak to muzu zkusit znovu......
"to je už myslím pokročilejší práce s PC - to nejde přes fórum naučit , to musí každý sám...."
??
jasne, souhlasim s tebou, ale urcite je nekdo, kdo vi, kde to v tech registrech je a mimo jine i od toho je forum......, mam problem, napisu ho sem, jestli mi nekdo pomuze, budu vdecny a podekuji, jsou lide, kteri se vyznaji v jednom a lide, kteri se vyznaji v druhem....., mozna priste nekomu pomuzu ja.....
Jasně , že fórum je od toho aby jsme si pomáhali!!!!!!!
Já to myslel tak , že je složité (hlavně časově) to vysvětlovat tady - zkrátka to co ti vysvětlím o podobných problémech u počítače za 30 minut budu tady popisovat týden a upadnou mi ruce z toho datlování a když to napíšu krátce , tak buď nebudeš rozumět nebo něco pokazíme.....asi takhle.
Mimochodem , ideální věc na pokusy na PC je si udělat plnou základní instalaci , a tu si uložit a pak můžeš laborovat a když to klekne máš počítač za 15 minut zase v pořádku !!! Varianta další je mít dva OS , ale to zase je složitější donutit nějaké programy (právě třeba Workshop) aby se instalovali jinam než na "C" ....atd.
Další je odinstalovat programy speciálními odinstalátory (vymažou i co si program uložil do registrů , dokumentů.apod-např Workshop dělá log přímo na "C"...), protože widle jsou nejhorší OS a nejen já dělám to , že co je od microsoftu tak pryč z počítače....!!!!Asi už to nemá hlavu ani patu co píšu a necítím prsty (2-4)....Dnes odjíždím na 3 týdny pryč , ale potom rád poradím.....