Koupě KWP2000
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Koupě KWP2000
Co si myslíte o levných řešeních KWP?
Viděl jsem nějáké za 3,500,-
Pak jsou ty věci z Polska... fungujou?
Jaký je rozdíl mezi těmi za sedm?
Nemá náhodou někdo kábl za dobrou cenu?
Viděl jsem nějáké za 3,500,-
Pak jsou ty věci z Polska... fungujou?
Jaký je rozdíl mezi těmi za sedm?
Nemá náhodou někdo kábl za dobrou cenu?
Hlavně pozor na domácí bastly! Vesměs vycházejí ze schématu od Radiuse, které ale není úplně ideální. Některé jednotky to nenačte vůbec, nebo to dělá chyby v komunikaci a to je problém.
Bohužel při výběru není cena jediným vodítkem, ikdyž může napovědět.
Jinak se nabídky liší vybavením. Někdy dostaneš jen "holý" kabel bez konektoru jen s piny na koci /oblíbené u Poláků/ a konektor/y si musíš dokoupit, jinde dostaneš třeba kompletní sadu.
Takže má rada: Kup KWP2000 Flasher tam, kde ti zaručí, že to můžeš po zevrubném vyzkoušení vrátit, pokud by to nefungovalo podle tvých představ!
Myslím, že u solidního výrobku se zárukou v ČR se musíš vejít do 5 tisíc i s DPH.
Jinak se nabídky liší vybavením. Někdy dostaneš jen "holý" kabel bez konektoru jen s piny na koci /oblíbené u Poláků/ a konektor/y si musíš dokoupit, jinde dostaneš třeba kompletní sadu.
Takže má rada: Kup KWP2000 Flasher tam, kde ti zaručí, že to můžeš po zevrubném vyzkoušení vrátit, pokud by to nefungovalo podle tvých představ!
Myslím, že u solidního výrobku se zárukou v ČR se musíš vejít do 5 tisíc i s DPH.
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
se kterýma jednotkama to má problém? jde mi hlavně o VW/ŠKODAvagus píše:Hlavně pozor na domácí bastly! Vesměs vycházejí ze schématu od Radiuse, které ale není úplně ideální. Některé jednotky to nenačte vůbec, nebo to dělá chyby v komunikaci a to je problém.
Měl jsem problémy s beznínovým Oplem Vectrou 1.6 a jednou Octávií TDI. Neživím se chiptuningem, takže rozsáhlé zkušenosti taky nemám. Vím ale, že semtam lidi nadávají, před časem prý dokonce někdo na internetu prodával flashery, které prakticky vůbec nechodily.
Pokud si vzpomínám, tak tam bylo nějaké kritické místo s hradlem a operákem na výstupu K-linky, na některé citlivější řídící jednotky byl signál moc deformovaný. Dá se to asi vyřešit nějakou úpravou, ale za ty prachy bych už čekal poněkud vychytanější výrobek. Zdá se mi, že se na tom dost rejžuje. Jedno FTDIčko s pamětí a pár součástek navrch není taková věda. Takovej HEX-CAN-USB kabel je asi tak 3xsložitější a obsahuje daleko víc a dražších součástek a přitom, když kouknu na ceník www.motordiag.cz , tak vidím, že stojí o tisícovku míň než KWP2000 Flasher. Jo fajn, dávají k tomu navrch sadu kablíků s pinama, ale stejně to nechápu. Nebo je ten flasher stále takové terno?
Pokud si vzpomínám, tak tam bylo nějaké kritické místo s hradlem a operákem na výstupu K-linky, na některé citlivější řídící jednotky byl signál moc deformovaný. Dá se to asi vyřešit nějakou úpravou, ale za ty prachy bych už čekal poněkud vychytanější výrobek. Zdá se mi, že se na tom dost rejžuje. Jedno FTDIčko s pamětí a pár součástek navrch není taková věda. Takovej HEX-CAN-USB kabel je asi tak 3xsložitější a obsahuje daleko víc a dražších součástek a přitom, když kouknu na ceník www.motordiag.cz , tak vidím, že stojí o tisícovku míň než KWP2000 Flasher. Jo fajn, dávají k tomu navrch sadu kablíků s pinama, ale stejně to nechápu. Nebo je ten flasher stále takové terno?
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
A na co je tenhle kabel?vagus píše:Měl jsem problémy s beznínovým Oplem Vectrou 1.6 a jednou Octávií TDI. Neživím se chiptuningem, takže rozsáhlé zkušenosti taky nemám. Vím ale, že semtam lidi nadávají, před časem prý dokonce někdo na internetu prodával flashery, které prakticky vůbec nechodily.
Když budu mít kwp2000 tak mi to s tímhle kabelem bude chodit?
http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... statni/010
Mě se stalo, že mi to vycrashovalo i během komunikace s nějakou chybou. Tomu flasheru z www.motordiag.cz bych celkem věřil. Mají solidní výrobky a hlavně je celkem bez problému dohoníš, kdyby to nefungovalo dobře 

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
www.motordiag.cz Můžu jen doporučit.
Re: flasher
Záleží na tom, co všechno zahrnuješ pod pojem "čipovat". Stáhnout nebo nahrát soft do řídící jednotky je s KWP2000 Flasherem velmi jednoduché. Zvládne to i solidní nemehlo.budhaauto píše:cau je to stim flasherem slozity cipovat??nebo jednoduche??
Mapy to za tebe ale neupraví. Na to musíš mít jiný soft, ale hlavně znalosti a zkušenosti, které přes noc nenabereš. Ideální je sehnat někoho opravdu dobrého, kdo ti tenhle servis poskytne. Pak to tam během chvilky naflashuješ a už jen inkasuješ

flasher
no jedna se mi o cipovani skodovek ja o cipovani nic neznam predstavoval sem si to asi takhle koupit flasher +ciplisw.a pak jenom vysosnout a zase druhy nahrat muzes mi otom neco napsat blizsiho??ja delam akorad autodiagnostiku airbagi a tachace o cipovani fakt nic vubec neznam.dik