VAG 7O4 problem

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karab
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

VAG 7O4 problem

Příspěvek od Karab »

pri diagnostikovani Fabky mi prestal funguvat kabel s verziou 704, pri teste kabelu mi vypise port OK, HEX nalezeno, takze neviem nevizera to na kabel. Pri spajani sa z jednotkou sa to sprava akoby nebolo zapnute zapalovanie. A pred spustanim mi vypise VAG zastaralý, ale to mi pisalo uz nejaku dobu a vse fungovalo (wallbash) (wallbash) (wallbash)
skusal som preinstalovat SW, a po zadani test kabelu, znovu vypise PORT OK, HEX nalezeno, Verze kabelu 1,17 (to neviem presne), a vlastni test zlyhal, ak chcem aktivovat VAG pripojenim v kolonke o programu pise pred aktivaci otestujte s vozem a pod tim nelze testovat. (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Nemá tu niekto skusenst s takýmto problemom? (R) (R) (R)
Dakujem za rady.
Kabel som ne UP-datoval, a je od sodana.
suska64
Sběrač informací

Příspěvek od suska64 »

Zdravim, taky isty problem mam aj ja a neviem co stym, ale mam taky pocit ze ten kabel bude asi uz mrtvy a nic ine neostava len kupit dalsi (wallbash)

je to tak?odbornici poradte, dakujem
vagus
Přispěvovatel

Re: VAG 7O4 problem

Příspěvek od vagus »

Karab píše:pri diagnostikovani Fabky mi prestal funguvat kabel s verziou 704, pri teste kabelu mi vypise port OK, HEX nalezeno, takze neviem nevizera to na kabel. Pri spajani sa z jednotkou sa to sprava akoby nebolo zapnute zapalovanie. A pred spustanim mi vypise VAG zastaralý, ale to mi pisalo uz nejaku dobu a vse fungovalo (wallbash) (wallbash) (wallbash)
skusal som preinstalovat SW, a po zadani test kabelu, znovu vypise PORT OK, HEX nalezeno, Verze kabelu 1,17 (to neviem presne), a vlastni test zlyhal, ak chcem aktivovat VAG pripojenim v kolonke o programu pise pred aktivaci otestujte s vozem a pod tim nelze testovat. (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Nemá tu niekto skusenst s takýmto problemom? (R) (R) (R)
Dakujem za rady.
Kabel som ne UP-datoval, a je od sodana.
Všechno jde opravit. Co je to za revision, resp. kdy byl kabel zakoupen?
suska64
Sběrač informací

Příspěvek od suska64 »

ja som kupil kabel pred tyzdnom a dostal som ktomu verziu vag-com 7.041.
vobec mi nechce pocitac najst ten kabel, stale ho prihlasuje ako nezname usb zariadenie a nepomaha ani USB driver ktomu prilozeny
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

suska64 píše:ja som kupil kabel pred tyzdnom a dostal som ktomu verziu vag-com 7.041.
vobec mi nechce pocitac najst ten kabel, stale ho prihlasuje ako nezname usb zariadenie a nepomaha ani USB driver ktomu prilozeny
Ty máš kabel taky od Sodana? Opravit to na 99% půjde.
suska64
Sběrač informací

Příspěvek od suska64 »

ne ja mam nejaky klon, to asi nepojde opravit ze?a ako sa da opravit ten kabel od sonada?skusim to tak poriesit
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“