Super cena,ale na kolik vyjde do ČR poštovné?maros4341 píše:100Kčghoust píše:za kolik si shopny ho poslat do cech ?
kabel s optočleny-zkušenosti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Naposledy upravil(a) gastarbeiter dne 27 led 2006, 22:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Sběrač informací
Optocleny jsou vicemene na <I>... Zvlast u novych notebooku, kde je na COM velmi slabe napajeni. Stare CPQ Armady rady 700 s tim jely slusne. HP Evo a nc rady se nechytaji vubec.
Respektive pokud nekdo ma dost casu a chce si diagnostikovat jenom a pouze svoje auto. Tak optocleny do zacatku. Pokud ovsem je typ co si zvladne 1/2 dne hrat s kombinaci nstaveni COM portu.
Respektive pokud nekdo ma dost casu a chce si diagnostikovat jenom a pouze svoje auto. Tak optocleny do zacatku. Pokud ovsem je typ co si zvladne 1/2 dne hrat s kombinaci nstaveni COM portu.
Ako su už písalo, ten kábel s optočlenmi je náchylný na ten-ktorý "notebook". Na usmerňovač na +- mám pripojenú 9V baterku (samozrejme + na +...
) a chodí mi to bez problémov na všetkých notebookoch. Tých 9V nie je síce +-9V, ale v pohode to beží. Ak niekto neverí, nech si to vyskúša. Stačí adaptér testom - rýchlosť maximálnej komunikácie na 100% vzrastie aj niekoľko násobne. Mám to odskúšané aj na aute. Je to maximálne spoľahlivé a docieliš s tým to, o čo vlastne optočlenom ide, teda že máš galvanicky oddelenú komunikáciu PC-auto.