Kontrolka žhavení - bliká ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

doliik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kontrolka žhavení - bliká ?

Příspěvek od doliik »

Ahoj.
Poraďte kde hledat závadu při blikající kontrolce žhavení.
Bliká cca 15 min - potom zase zhasne a za 30 min. se to opakuje.
Dík za rady.
D.
hopko
Přispěvovatel

Příspěvek od hopko »

skús použiť tlačítko "Hledat"
Octavia TDi 81kW Elegance, MR02, ASV, 280082km, VAG-COM
doliik
Přispěvovatel

Příspěvek od doliik »

Použil jsem,ale zatím mi nic z doporučených rad nepomohlo :-)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

doliik píše:Použil jsem,ale zatím mi nic z doporučených rad nepomohlo :-)
taky musíš napsat u čeho ti bliká ona umí blikat i u felicie, nebo řešíš koktávku? miloš
doliik
Přispěvovatel

Příspěvek od doliik »

Sorry :-)
VW T4 Caravelle 2.5 Tdi,r.v. 99, 75KW , 102PS, motor ACV, aut.řevodovka DXS.
dík za rady.
D.
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

Zdravím jednou jsem to řešil u bratranka a bylo to vypalenou pojistkou,zkus se podívat na pojistky a nebo to taky děla když maš špatny spinač brz u pedalu ;-)
tom.ik
Přispěvovatel

Příspěvek od tom.ik »

Nebo jsem ještě zapomněl teplotní čidlo.
slovacek.milos
Aktivista

doliik píše:Sorry :-)
VW T4 Caravelle 2.5 Tdi,r.v. 99, 75KW , 102PS, motor ACV, aut.řevodovka DXS.
dík za rady.
D.

já si zadal hledat bliká kontrolka žhavení a našel
třeba slavkov tam blikání popisuje, se mrkni jestli ti svítí brzdová světla a pak připoj na WAG pokud máš přesně zjistíš :? co je za závadu, já si ty závady od slavkov opsal na futra do dílny, kdo by to pořád hledal :-D miloš
doliik
Přispěvovatel

Příspěvek od doliik »

O.K. :-)
zatím dík za rady jdu se mrknout ještě jednou na brzdy a kontakty
D.
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

doliik píše:O.K. :-)
D.
u mě prdlé žárovka v brzdovejch světlech vw sharan1,9 TDi
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

D.
to chce VAG - minimálně na smáznutí chyby, pokud neni sporadická(to se snad po 50startech smaže, pokud se neprojevuje)...mě to dělalo čidlo otáček(resp.kontakt - auto zdechlo a po otočení klíčku to v nějakejch :? intervalech problikávalo, nahodit šlo,ale jakmile jsem si všiml cukání otáčkoměru(a následně motoru), bylo jasno - zacvičil jsem s konektorem,prostříkl, smázl VAGem chybu a zatim(ťuk ťuk ťuk (wallbash) (crazy) :D ) to jede ok 8)
slovacek.milos
Aktivista

FandaTDI píše:
D.
to chce VAG - minimálně na smáznutí chyby, pokud neni sporadická(to se snad po 50startech smaže, pokud se neprojevuje)...mě to dělalo čidlo otáček(resp.kontakt - auto zdechlo a po otočení klíčku to v nějakejch :? intervalech problikávalo, nahodit šlo,ale jakmile jsem si všiml cukání otáčkoměru(a následně motoru), bylo jasno - zacvičil jsem s konektorem,prostříkl, smázl VAGem chybu a zatim(ťuk ťuk ťuk (wallbash) (crazy) :D ) to jede ok 8)
fando a vysvětli mi moje fábka SDi běh závad ze všech řj 0 a kontrolka blikala ještě tři dny miloš
Milan Havlík
Nováček

Příspěvek od Milan Havlík »

Dobrý den. Asi se brzo pověsím, protože už fakt nemám sílu. Š. oct. 1,9 TDI, r.v. 2001, rozbliká se kontrolka žhavení - na VAG hlásí porucha snímače teploty paliva a horní a dolní mez něčeho, už nevím čeho. Prostě že čerpadlo je KO. Dám jiné čerpadlo, jezdí to 50 km a znova!!! Úplně to samé. Jelikož si nejsem jistý, že to čerpadlo bylo OK, tak dám další, už třetí, o kterém vím, že makalo, jezdím 205 km a to samé - včera jsme to přitáhli od německých hranic!!! Rozbliká se kontrolka žhavení, od té doby to ujede cca 3 km a konec!! Jsem zoufalý, za pomoc vedoucí k odstranění závady nabízím půl království! Moc díky.
PS: Měl jsem dvě čerpadla, která mi hlásila v mém autě tu chybu, připojil jsem je konektorem do jiného auta a VAG hlásí tu samou chybu, jako v mém autě, zkusil jsem to třetí, a bylo v pořádku. Dal jsem ho do svého a ujelo to těch 205 km. Už nemám další čerpadla, ani peníze a nervy a chce se mi z toho zvracet. Prosím zoufale o pomoc. Dík. milan.nepolisy@seznam.cz, 606 662 152
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

slovacek.milos píše:
FandaTDI píše:
D.
fando a vysvětli mi moje fábka SDi běh závad ze všech řj 0 a kontrolka blikala ještě tři dny miloš
:o tak to tě zklamu... (noteeth) ...měl jsem za to, že se nějaká ta chyba zapíše vždy, když bliká kontrolka :? ...jak jsi to vyřešil a čim to bylo?
nomac
Nováček

Příspěvek od nomac »

Mě to dělá taky. mám toledo1 66kw . Kámoš mi říkal že to má něco společnýho s brzdama. a v mém případě asi jo. když se mi to rozbliká, stačí jen šlápnout na brzdu a přestane to. :?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“