Hřeje se mi to

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
nomac
Nováček
Odpovědi: 0

Hřeje se mi to

Příspěvek od nomac »

Zdarec borci, mám toledo rv.96 66Kw a motor 1z. už jsem tady psal ze se mi za vysoké rychlosti přepína do nouz. režimu, ale to ted neřeším. O víkendu jsem stím najezdil nějakych 500 km a převážně po dálnici. když jsem jel tak nějak cestovní rychlostí 130-140 furt tak mi pomalu rostla teplota. A rostla pořád. Kdybych nezpomalil tak to asi uvařím. Klimu jsem měl vyplou páč jsme jeli 4 a plny kufr a s klimou bych asi v kopci brzdil i kamiony :D . Teploty všichni víme jaké byly. Nevím ale myslím si že to není uplně normální. TDi přece musí držet teplotu jak kdyby tu ručičku tam někdo přibil ne? Teda aspoň všichnii kámoši to tak mají. Kámoš mi na to řekl, že co se divím když to má 2x objetou zeměkouli :( . Termostat jsem myslím loni měnil takže nevím čím to. Prosím o radu od zdejších odborníků :-) . Díky.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

co třeba zarostlej chladič dneska sem kuli tomu menil na TDI 2 chladiče :-) proste zaroste :-)
VW T5 GP 103 KW long
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

soustava se sama ovzdušní?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
nomac
Nováček

Příspěvek od nomac »

este píše:co třeba zarostlej chladič dneska sem kuli tomu menil na TDI 2 chladiče :-) proste zaroste :-)
Co přijde taková sranda jako cladič na moje?
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

cca 4500 alr umim lip ale nejdřiv badej než to koupis
VW T5 GP 103 KW long
nomac
Nováček

Příspěvek od nomac »

Mám to auto 2 roky a teď se mi to stalo poprvé za tu dobu. Jak říkám rychle, a teplota asfaltu na tom sloupu na D1 ukazovala 31 stupňů. Já se na dálnici dostannu ta dvakrát do roka, takže to nebude zase tak akutní problém, abych kupoval chladič. Ale diky za poznatky. :)
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

nomac píše:Mám to auto 2 roky a teď se mi to stalo poprvé za tu dobu. Jak říkám rychle, a teplota asfaltu na tom sloupu na D1 ukazovala 31 stupňů. Já se na dálnici dostannu ta dvakrát do roka, takže to nebude zase tak akutní problém, abych kupoval chladič. Ale diky za poznatky. :)
Si sa nalakal tej ceny,co? :) :)
HUMMER
Přispěvovatel

Příspěvek od HUMMER »

no mozna to bude vodni pumpa,je tak vychozena ze se nekde opre a spatne se toci nebo jen nekdy a voda poradne nekoluje
VW PASSAT 96KW,02
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“