nuz len tak trosku na okraj... keby ste mali aspon tak s polovice oplastovane a nastriekane auto ako maju na tych foto tak by ste si rozmysleli ci pojdete na nejake blato.. a to nehovorim o diskoch a gumach...kedze predpokladam ze vacsina z nich ma vysokorychlostne gumy tak sa z toho blata asi budu tazko hrabat... a uz ani rusi niesu to co byvali niekedy.. takze toto sa niekto asi pekne nudil doma a montoval fotky jednu cez druhu....asi ste velmi dlho neboli v rusku pretoze by vam asi velmi opadli sanky co sa tam deje...
Mongo píše:nuz len tak trosku na okraj... keby ste mali aspon tak s polovice oplastovane a nastriekane auto ako maju na tych foto tak by ste si rozmysleli ci pojdete na nejake blato.. a to nehovorim o diskoch a gumach...kedze predpokladam ze vacsina z nich ma vysokorychlostne gumy tak sa z toho blata asi budu tazko hrabat... a uz ani rusi niesu to co byvali niekedy.. takze toto sa niekto asi pekne nudil doma a montoval fotky jednu cez druhu....asi ste velmi dlho neboli v rusku pretoze by vam asi velmi opadli sanky co sa tam deje...
tak to tak neřeš, dyť to je prdel
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Mongo píše:nuz len tak trosku na okraj... keby ste mali aspon tak s polovice oplastovane a nastriekane auto ako maju na tych foto tak by ste si rozmysleli ci pojdete na nejake blato.. a to nehovorim o diskoch a gumach...kedze predpokladam ze vacsina z nich ma vysokorychlostne gumy tak sa z toho blata asi budu tazko hrabat... a uz ani rusi niesu to co byvali niekedy.. takze toto sa niekto asi pekne nudil doma a montoval fotky jednu cez druhu....asi ste velmi dlho neboli v rusku pretoze by vam asi velmi opadli sanky co sa tam deje...
tak to tak neřeš, dyť to je prdel
no hned na tý první fotce je divný že to oranžový auto má špinavý pneu ale nemá špinavý elektrony (chlapy každej z vás jel někdy s traktorem a asi ví co udělá takdle hluboký bahno )