Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Progrocker
Nováček
Odpovědi: 0

Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?

Příspěvek od Progrocker »

Zdravim,

mam Polo rocnik 2002 1.4 TDI PD 55kw 3-valec, 195 krutak a pohravam sa myslienkou chipovania. Mate niekto skusenosti s chipovanim tohoto motora? Aky mozem ocakavat narast vykonu a zrychlenia, pripadne zmeny spotreby? Neznizi sa mi tym vyrazne zivotnost motora (je to len 3-valec)? Uvital by som posunut vrchol krutiaceho momentu do nizsich otacok, nech mi to viac zabera odspodu a aj zvysit max. rychlost.

Co by ste mi odporucili?
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jezdil jsem s čiplou 1,4 A2 a super!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

robil som ich vela, zatial ziaden problem, len ta maximalka myslim ze dajak zavratne hore nepojde. mozno o 5-10. priebeh toho motora bude ale uplne iny. treba to skusit
Radek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Chip

Příspěvek od Radek »

Vřele doporučuji dělal jsem jich taky paru kousku a mame doma konkretně třeti kus v pořadi 2007 po upravě uplně jine auto,te A2 se to ale nikdy nevyrovna je to vahou auta hlinik je hlinik.R
misoVW
Aktivista

Re: Chip

Příspěvek od misoVW »

Radek píše:Vřele doporučuji dělal jsem jich taky paru kousku a mame doma konkretně třeti kus v pořadi 2007 po upravě uplně jine auto,te A2 se to ale nikdy nevyrovna je to vahou auta hlinik je hlinik.R
Nema A2 hlinikovu karoseriu iba v kombinacii s motorom 3L 1.2TDI? Tak isto to ma aj VW Lupo- niektore casti karoserie ma z hlinika.
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Někde jsem čet že tenhle motor nesnese moc velké zvýšení tlaku turba, je to pravda?
Karl
Aktivista

Re: Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?

Příspěvek od Karl »

Progrocker píše:Zdravim,

mam Polo rocnik 2002 1.4 TDI PD 55kw 3-valec, 195 krutak a pohravam sa myslienkou chipovania. Mate niekto skusenosti s chipovanim tohoto motora? Aky mozem ocakavat narast vykonu a zrychlenia, pripadne zmeny spotreby? Neznizi sa mi tym vyrazne zivotnost motora (je to len 3-valec)? Uvital by som posunut vrchol krutiaceho momentu do nizsich otacok, nech mi to viac zabera odspodu a aj zvysit max. rychlost.

Co by ste mi odporucili?
napíš na nick cupra povie Ti viac.... jazdí na viacerých
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Peete
Aktivista

Re: Chip

Příspěvek od Peete »

misoVW píše:
Radek píše:Vřele doporučuji dělal jsem jich taky paru kousku a mame doma konkretně třeti kus v pořadi 2007 po upravě uplně jine auto,te A2 se to ale nikdy nevyrovna je to vahou auta hlinik je hlinik.R
Nema A2 hlinikovu karoseriu iba v kombinacii s motorom 3L 1.2TDI? Tak isto to ma aj VW Lupo- niektore casti karoserie ma z hlinika.
krom skeletu je vsechno hlina, a jeste teda narazniku, kdyby chtel nekdo rejt... ale 3L Lupo neco sehnat je boj, a nemyslim jek karosarinu
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

jinak to Lupo mame taky ciply, neco tam citit je, nic velkyho, ale lip to radi
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Máme doma Lupo 3L s čipem a na ten obsah to chodí brutálně. Myslím, že ve čtyřech lidech je 190km/h velice pěkný výsledek i na 1.9. A na 195/16" :-D
Máme i 1.4TDI v Arose a to je slabota, ale je fakt, že zatím bez čipu. Moc od něj ale nečekám, ty motory nejsou žádný zázrak.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
mindo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?

Příspěvek od mindo »

Progrocker píše:Zdravim,

Co by ste mi odporucili?
Máš SZ
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

nogis píše:Máme doma Lupo 3L s čipem a na ten obsah to chodí brutálně. Myslím, že ve čtyřech lidech je 190km/h velice pěkný výsledek i na 1.9. A na 195/16" :-D
Máme i 1.4TDI v Arose a to je slabota, ale je fakt, že zatím bez čipu. Moc od něj ale nečekám, ty motory nejsou žádný zázrak.
nejede to nejhur, asi slabsi uprava, kolik ti zere??
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Lupo má brácha, spotřeba se stále pohybuje mezi 5.6-5.8l/100km. S Arosou jezdí přítelkyně, tam cca 4,5. ;)
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

aaha, tak to bude ten rozdil, nam to zere 3,5 l, a to jsem si myslel, ze je to hodne 8)
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

:-D
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“