Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?
Zdravim,
mam Polo rocnik 2002 1.4 TDI PD 55kw 3-valec, 195 krutak a pohravam sa myslienkou chipovania. Mate niekto skusenosti s chipovanim tohoto motora? Aky mozem ocakavat narast vykonu a zrychlenia, pripadne zmeny spotreby? Neznizi sa mi tym vyrazne zivotnost motora (je to len 3-valec)? Uvital by som posunut vrchol krutiaceho momentu do nizsich otacok, nech mi to viac zabera odspodu a aj zvysit max. rychlost.
Co by ste mi odporucili?
mam Polo rocnik 2002 1.4 TDI PD 55kw 3-valec, 195 krutak a pohravam sa myslienkou chipovania. Mate niekto skusenosti s chipovanim tohoto motora? Aky mozem ocakavat narast vykonu a zrychlenia, pripadne zmeny spotreby? Neznizi sa mi tym vyrazne zivotnost motora (je to len 3-valec)? Uvital by som posunut vrchol krutiaceho momentu do nizsich otacok, nech mi to viac zabera odspodu a aj zvysit max. rychlost.
Co by ste mi odporucili?
- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Chip
Vřele doporučuji dělal jsem jich taky paru kousku a mame doma konkretně třeti kus v pořadi 2007 po upravě uplně jine auto,te A2 se to ale nikdy nevyrovna je to vahou auta hlinik je hlinik.R
-
- Aktivista
Re: Chip
Nema A2 hlinikovu karoseriu iba v kombinacii s motorom 3L 1.2TDI? Tak isto to ma aj VW Lupo- niektore casti karoserie ma z hlinika.Radek píše:Vřele doporučuji dělal jsem jich taky paru kousku a mame doma konkretně třeti kus v pořadi 2007 po upravě uplně jine auto,te A2 se to ale nikdy nevyrovna je to vahou auta hlinik je hlinik.R
Re: Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?
napíš na nick cupra povie Ti viac.... jazdí na viacerýchProgrocker píše:Zdravim,
Co by ste mi odporucili?
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

Re: Chip
krom skeletu je vsechno hlina, a jeste teda narazniku, kdyby chtel nekdo rejt... ale 3L Lupo neco sehnat je boj, a nemyslim jek karosarinumisoVW píše:Nema A2 hlinikovu karoseriu iba v kombinacii s motorom 3L 1.2TDI? Tak isto to ma aj VW Lupo- niektore casti karoserie ma z hlinika.Radek píše:Vřele doporučuji dělal jsem jich taky paru kousku a mame doma konkretně třeti kus v pořadi 2007 po upravě uplně jine auto,te A2 se to ale nikdy nevyrovna je to vahou auta hlinik je hlinik.R
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Máme doma Lupo 3L s čipem a na ten obsah to chodí brutálně. Myslím, že ve čtyřech lidech je 190km/h velice pěkný výsledek i na 1.9. A na 195/16" 
Máme i 1.4TDI v Arose a to je slabota, ale je fakt, že zatím bez čipu. Moc od něj ale nečekám, ty motory nejsou žádný zázrak.

Máme i 1.4TDI v Arose a to je slabota, ale je fakt, že zatím bez čipu. Moc od něj ale nečekám, ty motory nejsou žádný zázrak.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
- mindo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chipovanie Polo 1.4 TDI PD - ist do toho?
Máš SZProgrocker píše:Zdravim,
Co by ste mi odporucili?
nejede to nejhur, asi slabsi uprava, kolik ti zere??nogis píše:Máme doma Lupo 3L s čipem a na ten obsah to chodí brutálně. Myslím, že ve čtyřech lidech je 190km/h velice pěkný výsledek i na 1.9. A na 195/16"
Nissan Primera SW 1,9 DCi