DIESELPOWER BMW 535d
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nj ... po okreskach a dialnicach je zradne lietat, je tam vela vplivov, ktore mozu behom sekundy zmenit situaciu na ceste a dosledky mozu byt katastrofalne.
Mas BMW, super vykonne, nikdy na ceste v premavke neotestujes svoj soferksy talen s niekym inym, lebo ten super vykon mozu ovplivnovat ine auta.
Ak mas prachy zacni sa zucastnovat amaterskych pretekov (aj profi ak chces), tam uvidis a spoznas kopu talentov, ktori vedia soferovat a necitia potrebu si to dokazovat na verejnych cestach ....
Ja som skrotol, ked som skoro nabral cloveka v noci, v momente adrenalin v krvi a vytriezvel som behom sekundy ..nemusim ... nie som svaty, na prehladnom useku skusim, ale inak ... nikdy.. a obce a mesta uz duplom !!!!
Mas BMW, super vykonne, nikdy na ceste v premavke neotestujes svoj soferksy talen s niekym inym, lebo ten super vykon mozu ovplivnovat ine auta.
Ak mas prachy zacni sa zucastnovat amaterskych pretekov (aj profi ak chces), tam uvidis a spoznas kopu talentov, ktori vedia soferovat a necitia potrebu si to dokazovat na verejnych cestach ....
Ja som skrotol, ked som skoro nabral cloveka v noci, v momente adrenalin v krvi a vytriezvel som behom sekundy ..nemusim ... nie som svaty, na prehladnom useku skusim, ale inak ... nikdy.. a obce a mesta uz duplom !!!!
Taky jsem si myslel že jsem skvělej řidič a že mám vždy přehled o tom co se kolem mě děje
ovšem minulý týden jsem to napálil ze zadu ve městě do Felície která se rozhodla dát přednost autobusu
moje blbost protože se to dalo ubrzdit ale aspon už vím že jsem pako a to se bavím o rychlosti cca 40 km/h
ovšem chyba v těch jeho astronomických rychlostech může mít následky takové že po nehodě vystoupí z auta a až uvidí co udělal tak se půjde bud oběsit a nebo v lepším případě se hned zastřelí.

cekoval som pripsevky tohoto chalana "jakubak BMW 535d" (aj co boli linky) a popravde som zaregistrovany na dost forach a taketo nazory som este nezazil, predpokladam, ze si neplnolety syn svojho otca, ktoreho vidis ako velkeho idola na cestach lebo ine vysvetlenie nemam, ak si uz nahodou dospely , prosim vzdy ma upovEdom, ked budes v Slovenskej Republike, ja obvolam miesto Teba vsetky dopravne servisy .... alebo tvoj ocino
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
paci sa mi ze sa ludia vedia dohodnut aj v nazoroch....
asi ozaj nieje plnolety ale co uz no.... sice ani ja nemam bohvie kolko odjazdene... ale tak par situacii som zazil uz aj ja... kde mi nebolo setko jedno... cesta zuzena..(opravovali ju) a polsky kamion sa rozhodol natlacit do mojho pruhu.. ci som chcel alebo nie.. strhol som volant na krajnicu.. ta ma nepodrzala a uz bolo auto naklonene a uz som sa modlil aby som zase vysiel na cestu.... nastastie sa nic nestalo.. okrem defektu... cize naozaj si treba davat velky pozor.. a treba zachovat chladnu hlavu v takychto situaciach...

-
- Aktivista
Odpovědi: 1
humanic píše:Taky jsem ze svýho 330xd dostal lehce přes 250km/h na dálnici z lehkýho kopečka aco??Ten kdo tady nejvíc řve je akorát nasranej že mu to nedá ani 2 kilka.

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
No,jsem aktivni ridic,ridim jiz 11let,nikdy jsem nemel nehodu.Na dalnici jedu podle nalady,jednou v klidu za kamionem,jindy rychle.Cesko ma oproti jinym zemim zvlastni uchylku v omezovani rychlosti,my mame proste omezeni naprosto vsude a nejlepe 30km,nebo 40km/h.Stupidita,jen to odpoutava pozornost za jizdy,litat 260 po dalnici je zbytecny risk,ta tecka v zrcatku se blizi fakt moc rychle a v tyhle rychlosti to neprezijete ani jeden.Ja jezdim po dalnici prumerne 150,nemam potrebu se s nikym honit,mimo mesto kolem 100kmh a ve meste,jak dovoli situace a radary.Ano rychlost dokaze zabijet,ale opravdu smrtici kombinace je Arogantni ridic a rychlost.....
BMW 320d E46,2002
To máš svatú pravdu ja to uznávam tiež, možno, že nejazdím na dialnici 250 pretože nemám na čom ale na okreskách som skoro vždy prvý a myslím si že je to vždy lepšie ako ísť za čuráčkama, ktorý robia chyby/ vždy sa nájde na ceste niekto kto robí chyby/a kvôli nim havarovať. Aj keď na našich dialnicách 250 je dosť. Ale som tiež toho hesla rýchlo a bezpečne/s rozumom/. Neviem či niekto číta časopis Speed ale tam šefredaktor také niečo propaguje.jakubak BMW 535d píše:ne já nejezdim rychle vždy ale lepší jezdit rychle ale pozorně než některý čůráci který jezděj 130 a neví k čemu jsou spětný zrcátka zamyslete se nad tím.
Zdar
Naposledy upravil(a) Miso.S. dne 27 říj 2008, 10:20, celkem upraveno 1 x.
Musím ti odpovedať na tvoje dva názori. Je pravda mohlo to skončiť aj horšie ale všetko som to zažil. Nešoféroval som ani raz ale viezol som sa.Mongo píše:no nechcem sa pliest do tejto diskusie ale nedalo mi to... je vobec nieco taketo mozne??? ako nechcem byt za kkta.. ale ak si beries priklad z tvojho otca aky je super sofer tak potom ta lutujem.. a ked pride na lamanie chleba v autoskole tak zbadas... nieje to vsetko o tom len plny kotol s automatom..... rozmyslal tvoj otec niekedy ze sa mu do cestu postavy nejaka srna??? to by si potom asi nedovolil hazardovat zo zivotmi ostatnych a chodil by 80 km/h po dialnici... ak ma taketo pretekarske chutky nech ide na okruch.. sak mate v cechach Most....tak nech sa vyjazdi tam ... a nie na obycajnej ceste.... a nezelam mu jednu vec.. aby mal naprv 200 km/h defekt... to by zrejme nerozchodil uz vobec....
Na Octavia sme zrazili diviaka v 180km/h sme ho zbadali ubrzdili sme na tak na 140. Octavia bola rozbitá dosť. Ale bol aj dosť dobrý guláš. A úplne v pohode sme z toho vyšli. Som rád, že som nemal pás vtedy/inak ho nosím vždy/, pretože ten airback ako vyskočil to bolo dosť dobré. A druhý krát sme dostali s kamarátom na BMW 535i defekt pri 200km/h a úplne v pohode /Doteraz tomu nechápem/. On tam mal elektrony z 850CSi. Ale chcem s tým povedať iba to, že keď ti to je súdené môžeš ísť aj 25 a zabiješ sa. Môj názor
Inak toto je dosť dobré. Na poli sa naučíš aj dobre jazdiť ale cesta je niečo inšie. Tam sú aj druhý šoféri na poli nie. Ja mám do pola Ranault 5. Ide to tak 120km/h. Ale na tom ideš po polných cestách a takú prudkú zatáčku točís tak v 80km/h tak to je iný adrenalín. 250km/h na dialnici sa môže schovať.Markus01 píše:Nebo zkuste amatérskou rally, tam se ukáže jestli umíte i zatáčet nebo používat jenom pedály. Ve 170ti po lese už může bejt dobrej adrenalin