Golf III TDI 66 kw...vibrace volantu při volnoběhu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pampaliny
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Pampaliny »

me dela volant na passatu to same.. kdyz ho vyskove nastavuju, tak je klid, ale jak ho zastavim, tak me brni ruce.. :) asi normalni.. jinak ve vw me rikali, ze kdysi se na passatech menilo cely rizeni na zaruku, ze udelali nejakou zmetkovou radu.. treba je to neco podobnyho s tim golfem. jinak mam b5 98/99
colorconceptGT
Přispěvovatel

Příspěvek od colorconceptGT »

no ja to zatial typujem na silneblok motora...az bude viac casu tak kuknem ktory by to mohol byt...no ostry typ mam na ten vpredu pri chladici...je sice aj najlacnejsi...ale tak to spravidla nebyva ze sa poser...to najlacnejsie...
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
colorconceptGT
Přispěvovatel

este malickost ked otacate volantom do strany aj vam tak divne nieco lupe v pedaloch...len ked trebars stojite na brzde....
skuste slapnut na brzdu a otacat volantom... (wallbash)
Pampaliny
Přispěvovatel

Příspěvek od Pampaliny »

tak to me nedela.. ja jenom kdyz trochu zatocim volantem na miste, tak se to brneni ve volantu trochu zintenzivni, kdyz zabere posilovac.. uz mi to dela dlouho, tak jsem si pomalu zvykl..
kubas
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

Ahoj chlapi, auto je kdyztak na prodej...stahovačky už jsou všechny OK, olej je vyměněnej..polosyntetika Valvoline 10W-40 + olej., vzduch. a pyl. filtr...cena dohodou, takže když bude zájem, tak nabízejte na mail..fotky zašlu mailem taky... gaz.89@seznam.cz
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
kubas
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

no a kdyz tocim volantem, tak se to nemění..jak jsem řikal, jenom, když přidám plyn...jj, mechanik mi taky říkal, že by to mohlo bejt něco v tom řízení, ale zase, nemá žádný vůle, tak nvm.... (wallbash)
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

kubas píše:no a kdyz tocim volantem, tak se to nemění..jak jsem řikal, jenom, když přidám plyn...jj, mechanik mi taky říkal, že by to mohlo bejt něco v tom řízení, ale zase, nemá žádný vůle, tak nvm.... (wallbash)
No ja mel b4 fungl novou a volant mi na volnobeh brnel taky,pak mame doma feldu 1,9d a ta brní taky jen na volnonobeh a sosed ma fungl novou octu tour PD a taky mu v tom brní na volnobeh lehce volanta kamos ma 2003 81kw a rovnež mu brní volant. Tak bych řek že stím nic neudelas u tech dieslu je to normální. :(
colorconceptGT
Přispěvovatel

no mne v nom brni ze za studena lieta pol centi hore dole....tak mu to na tej PD aj na octe nebrni ze....
DynDyn
Přispěvovatel

Příspěvek od DynDyn »

me ve volante na volnobeh nebrní...ale v brzdovem pedálu mi lupe, kdyz brzdim, a zatacim prni nizke rychlosti (tak do 10km/h)
Fabia I, 2003, 1,9 TDI 74 kw, ATD
Octavia II RS, 2008, 2,0 TDI, 125 kw, CEGA
Ibiza, 2003, 1,4 16V, 55 kw
Passat, 2002, 1,9 TDI, 96 kw, AVF
Passat, 2004, 1,9 TDI, 96 kw AVF
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

DynDyn píše:me ve volante na volnobeh nebrní...ale v brzdovem pedálu mi lupe, kdyz brzdim, a zatacim prni nizke rychlosti (tak do 10km/h)
Moze to byt sposobene spinou na snimacy ABS v naboji kolesa.
colorconceptGT
Přispěvovatel

jojo píše:
DynDyn píše:me ve volante na volnobeh nebrní...ale v brzdovem pedálu mi lupe, kdyz brzdim, a zatacim prni nizke rychlosti (tak do 10km/h)
Moze to byt sposobene spinou na snimacy ABS v naboji kolesa.
Ano to by mu ale svietilo ABS ze neni ok
colorconceptGT
Přispěvovatel

tak som vcera na to trosku pozeral...pri vypnuti motora to s nim dost hodi...v smere dopredu dozadu...hydrolozisko na pravej strane zda sa byt ok aj predne ulozenie pri chladici...no vzadu na prevodovke na lavej strane to dost zalomcuje....pozrite jak to mate vy...
adosk
Nováček

Trasenie

Příspěvek od adosk »

Moze to byt aj problem so zotrvacnikom...
colorconceptGT
Přispěvovatel

takze silentblok motora lavy zadny teda na prevodovke vymeneny detto aj gumene ulozenie serva...vysledok zidny volant drnci dalej ...na rade je predne ulozenie...a ked to neprestane tak sa na to vyse... hydrolozisko sa mi menit nechce...
colorconceptGT píše:tak som vcera na to trosku pozeral...pri vypnuti motora to s nim dost hodi...v smere dopredu dozadu...hydrolozisko na pravej strane zda sa byt ok aj predne ulozenie pri chladici...no vzadu na prevodovke na lavej strane to dost zalomcuje....pozrite jak to mate vy...
colorconceptGT
Přispěvovatel

vymenene predne ulozenie pri chladici....
nic stale nic... (wallbash) (wallbash)
furt to iste...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“