Golf III TDI 66 kw...vibrace volantu při volnoběhu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
me dela volant na passatu to same.. kdyz ho vyskove nastavuju, tak je klid, ale jak ho zastavim, tak me brni ruce..
asi normalni.. jinak ve vw me rikali, ze kdysi se na passatech menilo cely rizeni na zaruku, ze udelali nejakou zmetkovou radu.. treba je to neco podobnyho s tim golfem. jinak mam b5 98/99
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
-
kubas
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapi, auto je kdyztak na prodej...stahovačky už jsou všechny OK, olej je vyměněnej..polosyntetika Valvoline 10W-40 + olej., vzduch. a pyl. filtr...cena dohodou, takže když bude zájem, tak nabízejte na mail..fotky zašlu mailem taky... gaz.89@seznam.cz
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
No ja mel b4 fungl novou a volant mi na volnobeh brnel taky,pak mame doma feldu 1,9d a ta brní taky jen na volnonobeh a sosed ma fungl novou octu tour PD a taky mu v tom brní na volnobeh lehce volanta kamos ma 2003 81kw a rovnež mu brní volant. Tak bych řek že stím nic neudelas u tech dieslu je to normální.kubas píše:no a kdyz tocim volantem, tak se to nemění..jak jsem řikal, jenom, když přidám plyn...jj, mechanik mi taky říkal, že by to mohlo bejt něco v tom řízení, ale zase, nemá žádný vůle, tak nvm....
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
tak som vcera na to trosku pozeral...pri vypnuti motora to s nim dost hodi...v smere dopredu dozadu...hydrolozisko na pravej strane zda sa byt ok aj predne ulozenie pri chladici...no vzadu na prevodovke na lavej strane to dost zalomcuje....pozrite jak to mate vy...
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
takze silentblok motora lavy zadny teda na prevodovke vymeneny detto aj gumene ulozenie serva...vysledok zidny volant drnci dalej ...na rade je predne ulozenie...a ked to neprestane tak sa na to vyse... hydrolozisko sa mi menit nechce...
colorconceptGT píše:tak som vcera na to trosku pozeral...pri vypnuti motora to s nim dost hodi...v smere dopredu dozadu...hydrolozisko na pravej strane zda sa byt ok aj predne ulozenie pri chladici...no vzadu na prevodovke na lavej strane to dost zalomcuje....pozrite jak to mate vy...
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel