SUPERVAG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
SUPERVAG
Poradí někdo?Supervaga jsem od kamaráda koupil,fungoval dobře v minulosti,tři měsíce ležel v šuplíku,ale nyní mi vznikl nějaký problém.Při konfiguraci adaptéru nemůže nalézt adaptér.Program mám ve dvou PC a v jednom je verze firmware 44 a v druhém 46.Nejde ani v jednom.Zkoušel jsem odinstalovat atd,ale nic.Není tu nějaký odborník od toho,aby mi nějak pomohl?Verze supervagu je 2.8.0.301.Aktualizace 5.08.Verze superConfig 2.2.1.639
To je situace!
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
verze firmware je v adapteru a po pripojeni do pc a adapteru na napajeni/zastrcit treba do auta/ho configurator vyhleda a nacte verzi toho firmware tak nechapu jak muzes mit v kazdem pc jiny
nepouzil jsi jiny kabel?v registrech je zapsane cislo adapteru a pri pouziti jineho to nefunguje musi se prepsat

nepouzil jsi jiny kabel?v registrech je zapsane cislo adapteru a pri pouziti jineho to nefunguje musi se prepsat
-
- Přispěvovatel
SUPER...
Nepoužil,jen mi jeden trouba v mé nepřítomnosti spustil aktualizaci.Ale poté to ještě fungovalo...Někoho povolaného se zeptat,jestli 46 funguje s 5.08 nebo to zamrzne...
To je situace!
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
vetsinou s novym firmware funguji i starsi verze,i kdyz nove verze tusim od 6,7,8 - 08 uz nefunguji se starymi adaptery a aktualizace se provadi on-line coz u klonu nejde
ale neni problem naistalovat starsi verzi a z ni aktualizovat firmware v kabelu i kdyz vlastne do kabelu nahrajes starsi verzi , to jde
ale neni problem naistalovat starsi verzi a z ni aktualizovat firmware v kabelu i kdyz vlastne do kabelu nahrajes starsi verzi , to jde

-
- Přispěvovatel
sup...
To bych udělal strašně rád,ale program se nemůže spojit s kabelem,nemůže ho najít...Při hledání problikne pouze červená led,ale hledání je neůspěšné.....
To je situace!
zkus toto:
-otevri program files/carsoft/common/app
-spust program updater.exe
-podivej se do spravce zarizeni, jaky cislo portu ma tvuj serial-com adapter
-nalistuj v tom updateru cislo portu
-a dej odemkni
-za chvili se ti udela odfajfkovani v tom policku odemceno
-zavri updater a otevri supervag program
-zmackni f12
-kabel se updatuje, dej pak spravce licence a zmackni nacti licenci..
- pak použít a o.k. program a kabel jsou ready
-otevri program files/carsoft/common/app
-spust program updater.exe
-podivej se do spravce zarizeni, jaky cislo portu ma tvuj serial-com adapter
-nalistuj v tom updateru cislo portu
-a dej odemkni
-za chvili se ti udela odfajfkovani v tom policku odemceno
-zavri updater a otevri supervag program
-zmackni f12
-kabel se updatuje, dej pak spravce licence a zmackni nacti licenci..
- pak použít a o.k. program a kabel jsou ready
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak to asi maji smulu nebo kdo vi co stim vyvadeji,ja ho pouzivam mnoho let / v podstate od sameho zacatku co prisel na trh /a nikdy jsem s nim problem nemel a ani nikdo ze znamych a mam jich tady okolo asi 8 nikdo problemy nemel.jediny problem co meli starsi adaptery bylo to , ze pri pouziti napajeni notebooku z cigaretaku se obcas stalo ze si to vzalo kostru pres kabel pres zasuvku OBD2 / vypalila se zastrcka v adapteru /Blackburn píše:pro DIAGNOSTIK
To už jsem zažil několikrát u mých přátel v jednom servise kde ho mají oficiálně. Jim to tak odešlo už čtyrikrát naposledy minulý měsíc. Kabel byl v záruce takže ho vždy dali do kupy
u novych adapteru se to uz nestane protoze jsou galvanicky oddeleny

-
- Přispěvovatel