Dotaz amatéra:)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Forest
- Aktivista
Tak konkretne tohle bych si nedovolil netvrdit. Jako v serii 1Z drzi, ale tam bych pro jistotu koncil. Jasny, jsou tu lidi, kterym behaji i upraveny, ale na druhou stranu tech, co ho pohrbili je podstatne vice.gregys píše:kup klidně tdi 1z a máš to.spolehlivej dělník...
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
kdyz budes mit treba ASV 66kW , dáš trisky Sprint765 + soft + EGRoff = min 100kWLosky píše:takže jestli dobře chápu, když koupím i 66kw (kterých je hromady), tak když vyměním trysky a nechám nahrát soft z 81kw, je to to samé? Moc jsem to ještě nestudoval, protože jsem ještě neprodal auto, ale měl jsem Fabii SDi (možná někdo zná z www.skodahome.cz), ale chyběl výkon, tak jsem to prodal a koupil Lagunu dCi 79kw a spokojenost, ale nějak tomu autu nevěřím, je tam moc elektroniky:( Tak právě zjištuji, co je dobrý, za kolik se dá trochu zvednout výkon aspoň na těch 80kw atd. Je mi jasný, že jsem tady břídil, ale už pár věcí jsem pochopil a rád se přiučím. Jsem sice z Mladé Boleslavi, dělám i ve Škodovce, ale v tomhle moc nechodím:) Ale auta mám moc rád
Motor ASV je 81kW nie 66LibangVW píše:kdyz budes mit treba ASV 66kW , dáš trisky Sprint765 + soft + EGRoff = min 100kWLosky píše:takže jestli dobře chápu, když koupím i 66kw (kterých je hromady), tak když vyměním trysky a nechám nahrát soft z 81kw, je to to samé? Moc jsem to ještě nestudoval, protože jsem ještě neprodal auto, ale měl jsem Fabii SDi (možná někdo zná z www.skodahome.cz), ale chyběl výkon, tak jsem to prodal a koupil Lagunu dCi 79kw a spokojenost, ale nějak tomu autu nevěřím, je tam moc elektroniky:( Tak právě zjištuji, co je dobrý, za kolik se dá trochu zvednout výkon aspoň na těch 80kw atd. Je mi jasný, že jsem tady břídil, ale už pár věcí jsem pochopil a rád se přiučím. Jsem sice z Mladé Boleslavi, dělám i ve Škodovce, ale v tomhle moc nechodím:) Ale auta mám moc rád
V západních čechách je to asi jasný ne .... na kterém jseš webumaweric píše:mám ALH 150tis KM najeto a jezdím na 18¨ ALU a je to moc znát![]()
na zimákách mi ten výkon vyhovuje, co by jste mi doporučili a popř. koho k zvýšení výkonu nejlépe v západních čechách
dík za rady
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
- maweric
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
webu? pohybuju se na vw-clubu. jinak nevím co je jasné? kde by jsi mi doporučil?miš píše:V západních čechách je to asi jasný ne .... na kterém jseš webumaweric píše:mám ALH 150tis KM najeto a jezdím na 18¨ ALU a je to moc znát![]()
na zimákách mi ten výkon vyhovuje, co by jste mi doporučili a popř. koho k zvýšení výkonu nejlépe v západních čechách
dík za rady
-
turbo kamna power
- Aktivista
dieselpowermaweric píše:webu? pohybuju se na vw-clubu. jinak nevím co je jasné? kde by jsi mi doporučil?miš píše:V západních čechách je to asi jasný ne .... na kterém jseš webumaweric píše:mám ALH 150tis KM najeto a jezdím na 18¨ ALU a je to moc znát![]()
dík za rady
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5