jasne.dufam,ze budem len chvalithaplo píše:pali-LM: ked to budes mat tak sem hod ako si s tym spokojny....

Moderátoři: šulda, Moderátoři
pali-LM píše:jasne.dufam,ze budem len chvalithaplo píše:pali-LM: ked to budes mat tak sem hod ako si s tym spokojny....
okhaplo píše:pali-LM píše:jasne.dufam,ze budem len chvalithaplo píše:pali-LM: ked to budes mat tak sem hod ako si s tym spokojny....
ked budes mat potom cestu okolo BA tak by si ma mohol zviest, ja mam totiz momentalne turbo v p... a uvazujem ze ked uz zacnem do toho vrtat tak dam aj rovno sprint764...nepoznam nikoho kto by to v mojom okoli mal v aute
Už jsem ti to psal přes ICQ. Změnit dávku nafty v kanále 1 v adaptaci. Postup je v návodu k instalaci trysek na tdiklubu v sekci "ke stažení".pali-LM píše:takze uz ich mam namontovane aj ja.ide to celkom fajn,len to zacalo viac dymit.na nejakej 4ke ani nie,ale na trojke ked tomu stupim to dobre zadymi.da sa to nejako nastavit?
Ahoj mam g3 rok 1995 takze staci vymenit pouze ty trysky (žádnej čip)a budu tam mit kolem tech 115 koniku jestli tomu dobre rozumim, myslíte že to vydrži ten moturek??? Má najeto 250000 km. Děkuji za odpovedi.reesha píše:Tak sbírejatrox píše:proc neni dobry tunint 1Z? Mam TDi chvilku tak sbiram infona jaky vykon bych si prisel s tema P520?
Mira.. je toho tady napsáno dost. Jen naznačím - u 1Z praskají písty. Projdi si forum.
S P520 se dostaneš z 90hp zhruba na 115-120hp
Ano budeš. A určitě je lepší mít větší trysky, které dobře rozpráší palivo, než špatné "malé" trysky.george píše:Ahoj mam g3 rok 1995 takze staci vymenit pouze ty trysky (žádnej čip)a budu tam mit kolem tech 115 koniku jestli tomu dobre rozumim, myslíte že to vydrži ten moturek??? Má najeto 250000 km. Děkuji za odpovedi.reesha píše:Tak sbírejatrox píše:proc neni dobry tunint 1Z? Mam TDi chvilku tak sbiram infona jaky vykon bych si prisel s tema P520?
Mira.. je toho tady napsáno dost. Jen naznačím - u 1Z praskají písty. Projdi si forum.
reesha píše:Ano budeš. A určitě je lepší mít větší trysky, které dobře rozpráší palivo, než špatné "malé" trysky.george píše:Ahoj mam g3 rok 1995 takze staci vymenit pouze ty trysky (žádnej čip)a budu tam mit kolem tech 115 koniku jestli tomu dobre rozumim, myslíte že to vydrži ten moturek??? Má najeto 250000 km. Děkuji za odpovedi.reesha píše: Tak sbírej.. je toho tady napsáno dost. Jen naznačím - u 1Z praskají písty. Projdi si forum.
Ano stačí. Napiš mail, odkud jsi.. A domluvíme se. Buď ti poradím někoho poblíž, nebo bys přijel. Ale v následujících 14 dnech to nepůjde.george píše:reesha píše:Ano budeš. A určitě je lepší mít větší trysky, které dobře rozpráší palivo, než špatné "malé" trysky.george píše: Ahoj mam g3 rok 1995 takze staci vymenit pouze ty trysky (žádnej čip)a budu tam mit kolem tech 115 koniku jestli tomu dobre rozumim, myslíte že to vydrži ten moturek??? Má najeto 250000 km. Děkuji za odpovedi.
Jeste posledni dotaz:: Kdyz bych vyndal trysky kam s nima aby mi je zkompletovali a jak dlouho to tak trva a na koho se mam obratit. Chtel bych ty BSLA150P520 ale ctu ze jsou na ty 110 konove motory a ja mam 90 1Z. A jeste jeden trapnej dotaz: Staci tuty trysky na pridani vykonu na tech 110 koníků
??
Takže myslíš objednat prendat doma v dilne a jezdit??TDIPOWER píše:Jo. Dáš tam 520 a máš rázem tak 115koní. Já to kompletuju a zkouším na stolici sám. Jinak Reesha dělá i seřízení. Ale co jsem je měnil, nikdy nebylo třeba. Otevírací tlak 190+-5
Potřebuješ klíč č.13,17, něco čím vyndáš vstřiky, svěrák, očko15 a je hotovo![]()
Zatim se mi nestalo, že by to někde netěsnilo, nebo byl špatný tlak, takže se dá říct, že se obejdeš bez stolice.
to se asi budu muset taky stavit za Humlem aby me to taky trosku posteloval protoze to taky huli kdyz tomu dam na trojkureesha píše:Už jsem ti to psal přes ICQ. Změnit dávku nafty v kanále 1 v adaptaci. Postup je v návodu k instalaci trysek na tdiklubu v sekci "ke stažení".pali-LM píše:takze uz ich mam namontovane aj ja.ide to celkom fajn,len to zacalo viac dymit.na nejakej 4ke ani nie,ale na trojke ked tomu stupim to dobre zadymi.da sa to nejako nastavit?