základní nastavení-prosim o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
základní nastavení-prosim o radu
Prosim o radu - Chci udělat základní nastavení klapky na feldě mpi. Podle návodu by to mělo být ve skupině 060 nebo 098. Melo by se mi tam pak objevit ADP OK a pak ADP run, ale misto toho jsou ve vsech kolonkach ERRORy. Aktivní skupiny jsou tak od 001 do 020 a pak az do 255 nic - muze mi prosim nekdo rict co delam spatne? Mam KKL kabel a VAG 3.04 - diky moc
MPI nejni jednobod stačí čístVenca1 píše:Není to náhodou jednobod??Tam to asi nepůjde.

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
myslíš VISeste píše:svoboda ma na to na stránkach volne nejaky udelátko ne .)

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- mindo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: základní nastavení-prosim o radu
A nerobíš to náhodou s naštartovaným motorom?RomanT píše:Prosim o radu - Chci udělat základní nastavení klapky na feldě mpi. Podle návodu by to mělo být ve skupině 060 nebo 098. Melo by se mi tam pak objevit ADP OK a pak ADP run, ale misto toho jsou ve vsech kolonkach ERRORy. Aktivní skupiny jsou tak od 001 do 020 a pak az do 255 nic - muze mi prosim nekdo rict co delam spatne? Mam KKL kabel a VAG 3.04 - diky moc