Matthew píše:Muhahaa docela se tady bavím když tady vidím ten první graf z brzdy... nejřív jsem to nechápal jak někdo tohle vůbec může udělat a pustit to do provozu ale když jsem si přečetl pár posledních příspěvků je mi to vše jasné... myslel jsem že dotyčný už z kopírování map vyrostl:) Nebo je to pořád stejné jako tenkrát když začínal a viděl na jednom srazu jak jede načíplá octávka od cimbu tak hned po tají sosal mapy... každý nějak začína - takže nic proti ale myslel jsem že teď už si děláš mapy sám... nebo to tady pánové přehánění a ty si nic nezkopíroval co mvole rád bych znal tvoje vyjádření
A kde je původní graf
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Tu negativni reklamu si delas sam a jen slepec, zoufalec nebo naprosty ignorant by po takovychto skobrtnutich vyuzil tvych sluzeb.
Nicmene beru te za slovo a provize se timto verejne vzdavam ve prospech rodin pozustalych po tech, kteri i pres tyto varovne signaly vyuziji tvych sluzeb.
takže tady se hlásí jeden zoufalec a ignorant , na žádný brzdě jsem nebyl, jede mi to jak já chci, hulí mi to jak já chci a jsem zpokojenej.
Chlapi nechcem zasa rypat do tohoto tema ale ospevujete tohoto golfa ako keby to bol zazrak najvacsi v CR za posledne 4 roky. je aj mnoho dalsich aut ktore chodia a mozno aj lepsie a aj nove typy tak sa prestanme nejak rozplyvat ako nad zjavenim
BH tak to nebylo myšlený,šlo jen o VA v 77KW motoru.S tvojeho pohledu je to prkotina ale jde o poměrně nová auta a spousta lidí nechce se svím mazlíkem experimentovat.Jistě se najdou další 77-VAčkári a mnozí časem uzrají na hybrida ,možná ta nemoc potká i mě ale zatím nemám ani tu 77kw s kkkčkem ale uš se někde zajíždí
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
nooooooooo, verzii je viacej ale cena je niekde inde ako si platil ty. Za kvalitne komponenty a upravu na 190-200 ps by som si ja popytal s turbom novymi vstrekovacmi odladenim na brzde a modifikaciou vyfuku niekde okolo kilecka.
BH motor píše:nooooooooo, verzii je viacej ale cena je niekde inde ako si platil ty. Za kvalitne komponenty a upravu na 190-200 ps by som si ja popytal s turbom novymi vstrekovacmi odladenim na brzde a modifikaciou vyfuku niekde okolo kilecka.
a myslíš že já mám nějaké špatné komponenty nebo jen cenu????????
G5+ 1,9,77kW+VA+soft MVO+trysky 85kW+jednohmota+vaha OFF+egr OFF+kat OFF =136,5kW/185,6PS/416,1nM