KLIDNĚ PIŠTE DÁL NÁZORY JAKÉ FÁRA SE ZAMLOUVAJ..
no a k těm poruchám co si tady vyměňujete názory,tak holt něco se prčí.. řekl bych jako u všeho.. akorát někdo řekne že neinvestuje,ale pravda je jiná..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
měl sem tu možnost míti japonce a supr.. takže 66kw v benálu vcelku postačí.. čím víc koníků,tím více to láká šlapat na podlahu..Peete píše:japoncu bych se nebal, ale zvolil bych jinej obsah, 1,4 neni uplne nejzivejsi, a u hondy ani diagnostiku nepotrebujes, kdyz se zastavi, tak za to z 99,9% jedina vec
tak co to? to by mě zajímalo..Peete píše:palivem to neni...kevino píše:palivo ?Peete píše:japoncu bych se nebal, ale zvolil bych jinej obsah, 1,4 neni uplne nejzivejsi, a u hondy ani diagnostiku nepotrebujes, kdyz se zastavi, tak za to z 99,9% jedina vec
Ja som toho teda videl...troj valec je troj valec je hlucny to je pravda ale vykon - spotreba je fajnkevino píše:som videlmisoVW píše:kevino píše: po 90 000 km ide ako traktor
To mas odkial? Po 90000km ide stale rovnako. Ono to je traktor uz od novoty. Ale ide pekne, aj spotreba je dobra.
to sis dal pěkně záležet,než si napsal takovej román..kubas píše:Ja kdbych mel resit auto do 100 000 kc. tak bych asi supal do nemec pro VW Vento TDI 81 kw..auto by za ty prachy bylo v hodne dobrym stavu, melo 2 airbagy, okna v el., stresni, mozna i A/C..z vlastni zkušenosti vim, ze s timhle motorem ( a to i s 66 kw) jede hodne pekne, osobne sem s jednim takovym jezdil, melo najeto pres 300 tis a pohoda...podle me je Vento z poslednich let lepsi auto nez prvni octavky..hlavne o ne taky enni takovej zajem u zlodeju a daji se sehnat levnejs a s dily taky. \benzin bych ani v dnesni dobe, kdy je litr o 2-3 kc levnejsi, nekupoval..protoze jedina benalova motorizace, co mi u tehle starsich vw videl a relativne vyhovovala byla 1,6 74 kw, ale tech je jak safranu a navic jsem ji videl a jel jenom v G 3, vento jsem s nim nikdy nevidel..dalsi starsi benziny od vw jsou dost liny, nebo uzrany..vsechno co tu pisu je z vlastni zkusenosti..vim, ze u G3 nebyl úroblem jezdit s 1.8 66 kw za prumernejch 8,5-9 l / 100, coz je dost hruza pro penezenku...povinny ruceni neres, pac i kdyz by bylo trebas na nakou benzinovou ctrnactku az osmnactku levnejsi, pri najezdu 15000 km rocne si ti uz vyplati, i kdyz ne tolik, ale budes mit auto, co proste tahne, proste diesel;-)